Kysy Fressis-asiantuntijalta

Mikä mietityttää? Haluatko kysyä tupakkatuotteista (nuuska, tupakka & sähkösavuke), ruuasta, liikunnasta, unesta, arkirytmistä, seurustelusta tai seksuaaliterveydestä?

Koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset vastaavat nuorten esittämiin kysymyksiin, jotka koskevat omaa tai lähimmäisten terveyttä ja hyvinvointia. Kaikki kysymykset käsitellään luottamuksellisesti salatun sähköpostin välityksellä eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille. Nimimerkkiä valitessasi, vältä viittausta oikeaan nimeesi tai muuhun tunnistettavaan tietoon.

Fressiksen  vastaajina toimivat mm. koululääkäri, seksuaaliterapeutti, sairaanhoitaja, ravitsemusterapeutti sekä terveys- ja lääketieteen sekä liikunnan asiantuntijoita.

Vastaamme kysymyksiin noin kahden viikon kuluessa. Vastaamme toiveesi mukaan joka Fressis.fi-sivustolla tai sähköpostitse. Huomaathan, että jos asiasi on kiireellinen, ole yhteydessä koulu-/opiskeluterveydenhuoltoon tai omaan terveysasemaasi. Terveydenhuollon ammattilaisilla on vaitiolovelvollisuus.

Pidätämme oikeuden tiivistää kysymyksiä julkaisuvaiheessa ja olla vastaamatta asiattomiin kysymyksiin. Muokkaamme julkaistuja kysymyksiä aina, jos kysymyksestä voi mahdollisesti tunnistaa sinut tai kysymys sisältää sopimatonta sisältöä. Kysy siis rohkeasti!

Ennen kysymyksen lähetystä, tutustuthan infoon tietosuojasta (PDF) Lisätietoa suostumukseesi perustuvasta henkilötietojesi (sähköposti) käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteesta.

Julkaistuista kysymyksistä poimimme vuosittain 3-7 kysymystä Fressis-lehteen.

Lue aiemmin tulleita kysymyksiä

Kysymys & vastaus -palstalla voit lukea kaikki Fressikseen tulleet kysymykset vastauksineen.

Katso kysymykset ja vastaukset

Lähetä oma kysymyksesi