Kysy Fressis-asiantuntijalta

Kysy asiantuntijalta -palsta on kesätauolla 22.6.-31.7.2017. Uusia kysymyksiä voi lähettää taas elokuussa. 

Kesäaikana voit olla yhteydessä näihin palveluihin:

Terveyteen liittyvissä asioissa ota yhteyttä omaan terveysasemaasi.

Iloista kesää!

Fressis-tiimi

Mikä mietityttää? Haluatko kysyä tupakkatuotteista (nuuska, tupakka & sähkösavuke), ruuasta, liikkunnasta, unesta, arkirytmistä tai seksistä?

Koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset vastaavat nuorten esittämiin kysymyksiin, jotka koskevat omaa tai lähimmäisten terveyttä ja hyvinvointia. Kaikki kysymykset käsitellään luottamuksellisesti salatun sähköpostin välityksellä eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille.

Fressiksen  vastaajina toimivat mm. koululääkäri, seksuaaliterapeutti, sairaanhoitaja, ravitsemusterapeutti sekä terveystieteteen ja liikunnan asiantuntijoita.

Vastaamme kysymyksiin noin kahden viikon kuluessa. Huomaathan, että jos asiasi on kiireellinen, olethan yhteydessä koulu-/opiskeluterveydenhuoltoon tai omaan terveysasemaasi. Terveydenhuollon ammattilaisilla on vaitiolovelvollisuus.

Pidätämme oikeuden tiivistää kysymyksiä julkaisuvaiheessa. Muokkaamme julkaistuja kysymyksiä aina jos kysymyksestä voi mahdollisesti tunnistaa sinut tai kysymys sisältää asiatonta sisältöä. Kysy siis rohkeasti!

Ennen kysymyksen lähetystä, tutustuthan rekisteriselosteeseen (PDF)

Lue aiemmin tulleita kysymyksiä

 

Kysymys & vastaus -palstalla voit lukea kaikki Fressikseen tulleet kysymykset vastauksineen.

 

Katso kysymykset ja vastaukset