Tietoa Fressiksestä

Fressis on nuorille suunnattu palvelukokonaisuus, joka jakaa tietoa terveydestä, kannustaa terveellisiin elintapoihin ja hyviin valintoihin omassa arjessa. Hyvien valintojen kautta voi vaikuttaa omaan terveyteen ja erilaisten sairauksien ja samalla syövän ehkäisemiseen.

Fressis.fi- sivuilta saa tietoa esimerkiksi tietopankista, artikkeleista, videoista, tietokuvista, testeistä ja Kysy asiantuntijalta –palstalta.

Fressistä voi seurata myös somessa:

TikTok: @fressis.fi
Instagram:
 @fressis.fi
Youtube: Fressis

Fressiksen aiheet tukevat terveellisiä elintapoja

Fressiksen aiheita ovat tupakka- ja nikotiinituotteet (tupakka, nuuska, nikotiinipussit ja sähkösavukkeet eli vapet), liikunta, ravinto, arkirytmi, mielen hyvinvointi, alkoholi, seksuaali- ja aurinkoterveys. Terveelliset elintavat, hyvä arkirytmi ja mielen hyvinvoinnista huolehtiminen tukevat toisiaan ja ihmisen kononaisvaltaista hyvinvointia.

Fressistä on tekemässä eri alojen ammattilaisia ja asiantuntijoita

Fressis on Syöpäjärjestöjen ylläpitämä palvelu, jota tekee Fressiksen nuorten terveyden edistämisen tiimi yhteistyössä eri asiantuntijatahojen kanssa.

Fressiksen yhteistyökumppaneita ovat:

Yhteistyötä tehdään myös erilaisissa verkostoissa, muun muassa Savuton Suomi, Savuton kunta, Tarttumattomat sairaudet –verkostojen ja Lasten terveysfoorumin ja Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin  kanssa.

Fressis toteutetaan STEAN/Veikkauksen tuella.

Fressis.fi -logotiedostot ja graafinen ohjeistus

Fressiksen logotiedostot sekä graafisen ohjeistuksen löydät kuvapankistamme.

Tule mukaan, anna palautetta!

Haluatko osallistua Fressiksen tekoon? Haluatko kertoa tarinasi, vinkata juttuaiheesta tai hyvästä tyypistä haastatteluun? Onko sinulla blogi, vlogi tai instatili, jotka haluaisit jakaa kanssamme? Haluatko antaa palautetta palvelustamme?  Ota yhteyttä fressis(at)cancer.fi