Tietoa Fressiksestä

Fressis on nuorille

Fressis on nuorille suunnattu palvelukokonaisuus, joka jakaa tietoa terveydestä, kannustaa terveellisiin elintapoihin ja hyviin valintoihin omassa arjessa. Hyvien valintojen kautta voi vaikuttaa omaan terveyteen ja erilaisten sairauksien ja samalla syövän ehkäisemiseen.

Fressis.fi- sivuilta saa tietoa esimerkiksi tietopankista, artikkeleista, videoista, tietokuvista, testeistä ja Kysy asiantuntijalta –palstalta.

Fressistä voi seurata ja osallistua keskusteluun myös somessa:

Fressiksen aiheet tukevat terveellisiä elintapoja

Fressiksen aiheita ovat tupakkatuotteet (tupakka, nuuska ja sähkötupakka), liikunta, ravinto, arkirytmi, mieli, alkoholi, seksuaali- ja aurinkoterveys. Terveelliset elintavat, hyvä arkirytmi ja mielenterveydestä huolehtiminen tukevat toisiaan ja ihmisen hyvinvointia.

Fressis-lehti ilmestyy vuosittain ja se löytyy mm. kouluista, oppilaitoksista, nuorisotiloilta, kirjastoilta ja muista paikoista, joista tavoitetaan nuoria. Voit tilata oman lehden maksutta osoitteesta terveysmateriaalit@cancer.fi. Lisää tietoa lehdestä: https://www.fressis.fi/fressis-lehti/

Fressistä on tekemässä eri alojen ammattilaisia

Fressis on Syöpäjärjestöjen ylläpitämä palvelu, jota tekee Fressiksen nuorten terveyden edistämisen tiimi yhteistyössä eri asiantuntijoiden ja asiantuntijatahojen kanssa.

Fressiksen yhteistyökumppaneita ovat:

Yhteistyötä tehdään myös erilaisissa verkostoissa, muun muassa Savuton Suomi, Savuton kunta, Tarttumattomat sairaudet –verkostojen ja Lasten terveysfoorumin, Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin ja  Yksi elämä –hankkeen kanssa.

Fressis toteutetaan STEAN/Veikkauksen tuella.

Tule mukaan!

Haluatko osallistua Fressiksen tekoon? Haluatko kertoa tarinasi, vinkata juttuaiheesta tai hyvästä tyypistä haastatteluun? Onko sinulla blogi, vlogi tai instatili, jotka haluaisit jakaa kanssamme? Ota yhteyttä fressis(at)cancer.fi