erovirasto_appnakymia

Eroon toksisesta suhteesta nikotiiniin

Erovirasto-sovellus on suunniteltu nuorten ja nuorten aikuisten tupakoinnin ja nuuskan käytön lopettamisen tukemiseksi.

Lopettaminen saattaa joillekin olla helppoa, mutta useimmat tarvitsevat siihen tukea. Sovelluksessa saat vinkkejä, tietoa ja tukea lopettamiseen 30 päivän ajan.

Jos olet harkinnut lopettamista tai olet jo tehnyt päätöksen, lataa maksuton sovellus puhelimeesi!
Sovellus on suomen- ja ruotsikielellä.

Sovelluksessa lopettaja kulkee Erovirasto-rakennuksessa läpi 30 kerroksen, eli 30 päivän lopettamiskokeilun. Tällä matkalla lopettajaa tukee eroviranomainen, joka antaa vinkkejä ja kannustusta. Lisäksi Erovirastossa saadaan päivittäistä tukea tietoiskujen, testien, videoiden sekä kuunneltavien sisältöjen avulla. Lopettajaa muistutetaan lopettamisen hyödyistä terveyteen, pidentyvästä eliniän odotteesta ja säästyvästä rahamäärästä. Appissa ei unohdeta myöskään mahdollista retkahdusta, joka kuuluu usein onnistuneeseen lopettamisprosessiin. Eroviranomainen kannustaa siitä yli, ja jatkamaan lopettamispolulla eteenpäin.

Sovelluksen ovat suunnitelleet, toteuttaneet ja sitä ylläpitävät Suomen syöpäyhdistys ja sen asiantuntijat.

Suomen Syöpäyhdistys noudattaa henkilötietojen käsittelyssä voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä ja huolehtii, että tietoturva on asianmukaisella tasolla. Tässä tietosuojailmoituksessa kerromme tarkemmin kuinka SSY käsittelee henkilötietojasi Erovirasto- mobiilisovelluksen käytön ja ylläpidon yhteydessä.

Yhteydenotot ja tiedustelut appiin liittyen: fressis@cancer.fi

Appin lisäksi Fressis.fi palvelussa on tietoa ja tukea lopettamisessa onnistumiseen!

Lataa appi sovelluskaupasta