Kysymys
Mieli
tyttö123 Miksi poika ei vastaa snäppeihini? Miksi poika ei vastaa snäppiini mutta snäppäilee muille? Olemme jutelleet kumminkin 2kk säännöllisesti.
Fressis

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Höh, kuulostaapa ikävältä, jos snäppäily on yhtäkkiä loppunut usean kuukauden jälkeen. Syytä on valitettavasti hyvin vaikea tietää. Kyseessä voi olla myös ihan puhdas unohdus.

Ehkä voisit laittaa muutaman uuden snäpin ja katsoa, vastaako hän? Käytättekö mitään muuta kanavaa tai somea viestimiseen, missä voisit laittaa hänelle viestiä ja selvittää, josko hän vielä haluaa jutella ja olla yhteyksissä? 🙂

Jos hän täysin sivuuttaa snäppisi ja yrityksesi olla yhteydessä, voi hän ehkä vähän kömpelösti ja tökerösti yrittää viestittää, ettei ole kiinnostunut enää juttelemaan. Tämä on tosi töykeä tapa, mutta näinkin voi valitettavasti käydä. Toivottavasti kyseessä on vain unohdus ja juttelunne jatkuu! Jos ei ja hän ei enää vastaa sinulle mitään, ehkä parempi antaa vain olla. Ansaitset parempaa kohtelua.

Harmitus ja paha mieli ovat luonnollisia tunteita tällaisessa tilanteessa, mutta helpottavat ajan kanssa ja menevät ohi kun keskityt muihin itselle mieluisiin asioihin, kuten harrastuksiin 🙂

Tsemppiä kinkkiseen tilanteeseen! <3

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Mieli
Saakelin pojat ja ihastukset:( Miten voisin jutella ihastukseni kanssa? Oon ihastunu ja se on välillä ihan kivaa ku tulee perhosia vatsaan aina ku nään sen. Alan hymyillä jos...
Fressis

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi,

ihana kuulla, että saat kokea ihastumisen tunnetta ja perhosia vatsassa. Harmillista, että se aiheuttaa sinulle myös mielipahaa. Toivottavasti sinua kuitenkin hieman helpottaa kuulla, että et varmasti ole ainoa, joka kokee tällaisia ristiriitaisia ja voimakkaita tunteita ihastumisen aikana. Erilaiset tunteet ovat luonnollinen osa ihastumista ja on hyvä, että annat tunteillesi tilaa tulla.

Pohdit erityisesti, miten uskaltaisit puhua ihastuksellesi kasvotusten. Ihastuminen onkin tunne, joka monesti pistää myös ”kielen solmuun”. Tällöin ei oikein tiedä, mitä ja milloin pitäisi sanoa. Helpottaisiko sinua, jos yrität ajatella häntä ihan vain yhtenä ihmisenä muiden joukossa – miten puhut jollekin toiselle, johon et ole ihastunut? Keksitkö heidän kanssaan puheenaiheita? Voitko hakeutua hänen lähelleen ja alkaa jutella jostain käytännön asiasta ympärillänne: koulun tiloista, kellonajasta tai vaikka säästä? Olisiko hänellä joskus päällään jokin vaate, jota voisit kehua tai reppu, josta voisit kysyä, mistä se on ostettu? Voit myös pohtia etukäteen tiedätkö jonkin asian, joka yhdistää teitä tai onko jotain, missä voisit pyytää häneltä apua?

Viestistäsi en voi varmaksi tietää, oletteko olleet yhteydessä muuten kuin kasvotusten. Seuraatko häntä somessa tai viestittelettekö jo siellä? Joskus lähestyminen voi olla helpompaa ensin viestin välityksellä. Parhaassa tapauksessa saat siellä aikaan sellaisen keskustelun tai asian, jota sinun on helppo lähteä jatkamaan kasvotusten! 😊

Joskus ensimmäisten keskustelujen ylläpitäminen voi myös olla haastavaa ja keskustelut jäädä kovin lyhyeksi. Älä kuitenkaan lannistu heti, jos näin käy ensimmäisillä kerroilla. Kun olet saanut juteltua muutaman kerran, alat vasta nähdä luonnistuuko teidän välinen keskustelu ja sitä myötä myös tunteesi ihastustasi kohtaan saattavat muuttua. Jännityksen vuoksi ei kannata jättää keskustelemista sikseen, sillä vaikka siinä kävisi kuinka tahansa, voit olla tosi ylpeä itsestäsi, kun rohkaistuit toimimaan!

Paljon tsemppiä kevääseen sinulle <3

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Mieli
tyttö Mitä tehdä kun on vain todella paha olla? Mulla on paha olla. Itken joka ilta koska pelkään turhia asioita tai tuntuu ettei ihmiset välitä musta. Luokkalaiset tuntuu...
Fressis

Hei ja kiitos viestistäsi.

Hienoa, että kirjoitit meille, etkä jäänyt pohtimaan asiaa pidempään yksin. Kuulostaa siltä, että sinulla on nyt monia voimia vieviä asioita meneillään ja tilanne on vaikuttanut mielialan lisäksi jo koulutehtäviinkin.

Murrosikä on itsessään monelle voimia vievä ajanjakso. Silloin sekä kehossa, että mielessä tapahtuu paljon muutoksia ja kaikki muutokset eivät ole välttämättä mieluisia. Esimerkiksi oma keho ei välttämättä muutu sillä tavoin kuin toivoisi, ja se aiheuttaa paineita, kuten kerroitkin. Se, että ei saa vastakaikua ihastukselta voi aiheuttaa oman itsensä arvostelua vielä lisää. Muista kuitenkin, että me emme voi valita kehen ihastumme ja kehen emme, joten se että et ole saanut vastakaikua ei kerro siitä, että sinussa olisi jotain vikaa. Tämä poika vain saattaa joko pitää toisenlaisista ominaisuuksista, tai ei ole ylipäänsä ihastunut kehenkään.

Kaikki kertomasi kuulostaa kuitenkin aika paljolta yksin kannettavaksi, joten olisi tärkeää, että jakaisit huoliasi. Kerroit, että sinulla on muutama läheinen ystävä, joille voit puhua. Se on tosi hienoa. Joskus voi olla hyvä jutella myös aikuisen kanssa. Hienoa, että kävit rohkeasti koulukuraattorin luona, mutta tosi kurja kuulla, että käynti ei ollut onnistunut. Voisitko kokeilla Sekasin-chattia? Se on nuorille tarkoitettu keskustelualusta, jossa voit jutella nimettömästi aikuisen kanssa ja saada lisää vinkkejä ja tukea omaan tilanteeseen. Voit laittaa sinne saman viestin, kuin minkä kirjoitit tänne, mikäli et tiedä mistä aloittaa keskustelua.

On myös tärkeää, että löydät päiviisi hyvää mieltä tuovia asioita. Paha olo pysyy yllä, jos sitä ruokkii, mutta samoin voimme ruokkia hyvää oloa. Mistä olet viimeksi kokenut iloa, tai minkä tekemisestä nautit? Voisitko lisätä sellaisia hetkiä päiviisi? Tai voitko kokeilla miettiä ennen nukkumaanmenoa edes yhden hyvän asian päivästäsi? Se voi olla niinkin pieni, kuin vaikka ajoissa bussiin ehtiminen. Tärkeintä on, että ruokkii hyvää näiden pienten hyvien asioiden pilkahdusten kautta. Se voi tuntua aluksi vaikealta, mutta helpottuu kun harjoittelee.

Jos tuntuu, että tämä on kovin vaikeaa, tai paha olo ei vain tunnu menevän pois harjoittelusta huolimatta, ota yhteys Sekasin-chattiin. Sinä ansaitset voida hyvin ja jos asiat taklataan nyt, ehdit saada paremmasta olosta kiinni ennen kesälomia. Rohkeutta sinulle!

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Mieli
hämmentynyt Miksi alan inhota itseäni kun olen ihastunut? Onko normaalia, että joka kerta kun ihastun, alan inhota itseäni ja mieli on maassa lähes koko ajan? Koen kamalaa...
Fressis

Moikka!

Ihastuminen on lähtökohtaisesti ihanaa, mutta voi herättää myös monenlaisia muita tunteita, kuten sinulle on nyt käynyt. Kerroit, että viihdyt muuten yksin ja ihastutkin harvoin. Voi hyvin olla, että ihastumisen tunteet ovat sen verran vieraita ja normaalista tunnemaailmasta poikkeavia, että ne tuntuvat sinusta niin voimakkailta, että niiden kanssa voi olla vaikea olla. Toiset ihmiset myös kokevat luonnostaan tunteet voimakkaammin kuin toiset.

Kertomasi alemmuuden ja pelon tunteet sekä katoamisen toiveet voivat liittyä siihen toiveeseen, että ihastumisen kohde vastaisi tunteisiin. Jos kovasti toivoo tunteilleen vastakaikua, voi olla, että alkaa arvioida itseään hyvin kriittisesti ja etsiä vikoja itsestä. Näin saatetaan pehmittää sitä tilannetta, jos toinen ei vastaakaan tunteisiin, eli ikään kuin suojellaan itseä. Jos on jo itse todennut, että ”en ole ihastumisen arvoinen”, voisi ajatella pettymyksen olevan pienempi. Tosiasiassa se harmittaa kuitenkin varmasti ihan yhtä paljon ja jokainen kyllä on ihastumisen arvoinen. 🙂 Lisäksi itsensä soimaaminen alentaa mielialaa jo itsessään.

Kukaan meistä ei voi vaikuttaa siihen kehen ihastumme ja kehen emme. Jos joku ei vastaa sinun tunteisiisi, ei se tarkoita, että sinussa olisi jotain vikaa. Se kertoo vain siitä, että kohdallesi ei ole vielä osunut oikeaa ihmistä. Valitettavasti lähes jokainen tulee jossain elämänsä vaiheessa torjutuksi. Nauti siis ihastumisen hyvistä tunteista mutta anna ikävillekin tunteille lupa tulla. Ne kertovat jostain, mutta ei niihin tarvitse jäädä kiinni sen enempää. Tunteilla on tietty elinkaari ja ne menevät ohi nopeasti, ellei niitä lähde ruokkimaan enempää.

Mikäli ikäviä tunteita alkaa olla enemmän kuin hyviä, voi olla hyvä käydä juttelemassa niistä esim. Sekasin-chatissa. Mutta ihastumisen monenlaiset tunteet ovat siis luonnollisia, eli niistä ei tarvitse olla huolissaan!

Keveää kevään jatkoa sinulle!

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Mieli
En tiedä Kuinka kerron ihastukselleni että tykkään hänestä? Moi, miten kertoa ihastukselle, että tykkään hänestä?
Fressis

Moikka ja kiitos tärkeästä kysymyksestäsi, samaa pohtii lähes jokainen jossain vaiheessa elämäänsä.

Ihastuksesta kertominen voi olla usein jännittävää, eikä siihen ole olemassa yhtä oikeaa tapaa. Oletko miettinyt, haluaisitko kertoa mieluummin suoraan puhumalla vai kirjoittamalla? Jos haluat kertoa puhumalla, ei siihenkään ole mitään tiettyä parasta hetkeä, mutta kannattaa pyytää ihastus kuitenkin muista ihmisistä sivuummalle, että saat rauhassa kertoa asiasi. Jutellessa voit kutsua häntä ensin treffeille ja kertoa sitten siellä tai kertoa suoraan olevasi ihastunut ja kysyä, mitä ajatuksia se herättää ihastuksen kohteessa.

Lähestyminen voi kuitenkin olla usealle helpompaa viestillä. Hyvä puoli siinä on, että samalla antaa myös toiselle aikaa pohtia, mitä hän haluaa vastata. Jos puhuminen tai viestittely ei tunnu kumpikaan omalta voi aina turvautua vaikka kirjeen kirjoittamiseen. Jos päädytkin kirjeeseen, viethän kuitenkin kirjeen itse ihastuksen kohteelle, se osoittaa rohkeutta ja tiedät kirjeen varmasti menneen perille 😊 Jos et edelleenkään ole varma, mikä olisi sinusta mieluisin keino kertoa, voit myös pohtia, miten haluaisit, että sinua lähestyttäisiin, jos tilanne olisi toisinpäin.

Ihastuksesta kertominen on rohkeaa, koska etukäteen ei voi tietää, miten toinen siihen reagoi. Mikäli tunteesi eivät saisikaan vastakaikua, muistathan, että vika ei ole sinussa. Lähes jokainen tulee jossain elämänsä vaiheessa torjutuksi, koska aina tunteet ja toiveet eivät kohtaa. Torjutuksi tulemisen pelon vuoksi ei ihastustaan kannata kuitenkaan jättää kertomatta.

Parhaimmillaan ihastuksesi kohde tuntee samoin ja saat joka tapauksessa olla itsestäsi ylpeä, kun uskaltauduit kertomaan tunteistasi avoimesti.

Rohkeutta ja tsemppiä tilanteeseesi! <3

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Seksi
Alasti tytön kaa Alastomuus ja siitä keskusteleminen Mä en oo koskaan nähnyt alastonta tyttöä mutta kohta varmaan näen koska me sovittiin yhden tytön kanssa että mennään...
Fressis

Hei, kiitos kysymyksestä!

Kuvaat, että olette sopineet tytön kanssa viettävänne aikaa alasti. Kiva kuulla, että pohdit jo etukäteen, kuinka olla luontevasti alasti toisen kanssa ja mikä on soveliasta ja mikä ei. Lähtökohtaisesti sauna on sellainen paikka missä alastomuus on luonnollista, joten se on varmasti sellainen paikka mistä on helpoin aloittaa. Aluksi alastomuus voi herättää jännittyneisyyttä, mutta aika nopeasti kun oma ja toisen keho rentoutuu, alastomuus voi tuntua ihan tavalliselta asialta. Harvoin tosin ihmiset viettävät aikaa täysin alasti muuten vaan, ellei se herätä erityistä mielihyvää tai ole elämäntapa.

Alastomuus saattaa herkästi virittää seksuaalista mieltä, joten kiihottuminen ja erektio voivat olla luonnollisia reaktioita. Jos tämä tuntuu jommasta kummasta kiusalliselta, voi aina laittaa jotain takaisin päälle. Jos teillä ei ole tarkoitus tehdä mitään seksuaalisia juttuja, peniksen ei tarvitse olla erektiossa. Toisen kanssa voi olla alasti ilman seksuaalista latautumista.

Alasti ollessa voi muuten puhua ihan mistä tahansa samoista asioita kuin vaatteet päälläkin. Toki toisen kehoa voi kehua kauniiksi ja ihanaksi, jos koet sen niin. Joskus intiimialueiden kommentointi (vaikka se olisi kehu), voi herättää myös vaivaantuneisuutta. Tästä voi jutella etukäteen tai tilanteen jälkeen, miltä se kehuminen toisesta tuntuu tai tuntui. Voit myös pohtia mitä sinä haluaisit toisen sanovan silloin, kun olet alasti ja mikä taas ei tuntuisi niin hyvältä. 🙂

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Seksi
Yökylässä Alastomuudesta ja suostumuksesta Mä ja mun kaveri ollaan menossa yhen tytön luo yöksi silleen että sinne tulee yks toinen tyttö kans. Ja...
Fressis

Hei,

On hyvin tavallista pohtia näitä asioita ja olla kiinnostunut esimerkiksi tytön alastomuudesta. Se on täysin luonnollista. Olet antamasi iän perusteella murrosikäsi alkupuolella, jolloin mm. hormonit herättävät kiinnostustasi toiseen ihmiseen ehkä eri tavalla kuin aikaisemmin. Seksuaalisuus, seksi ja alastomat kehot alkavat kiinnostaa. On ok haaveilla ja omassa mielessään kuvitella asioita, jotka tuntuvat mielekkäältä ja hyvältä.

Jaatte kaverisi kanssa samoja ajatuksia. Näille ajatuksille ei ole välttämätöntä tässä vaiheessa erityisesti tehdä mitään, vaan riittää että haaveilette ja kuvittelette mielessänne. Jos olette myös muulla tavoin kiinnostuneita tai ihastuneita näihin tyttöihin, voitte tietysti jutella heidän kanssaan ja tutustua heihin sen kautta paremmin.

Alastomuus on aina jokaisen omassa päätäntävallassa, eikä alastomuutta toisen/toisten nähden tarvitse itse kokea eikä nähdä ellei itse ole varma siitä, että haluaa. Nämä ovat herkkiä asioita, ja siksi jokaiselta tilanteessa mukana olevalta ihmiseltä täytyy varmistaa, mitä hän on valmis ja halukas kokemaan. Tässä yökylätapauksessa on siis hyvä seurata ja kuulostella omien tuntemusten lisäksi myös muiden tuntemuksia. Jokaisella pitää olla mahdollisuus tuoda esiin se, mitä haluaa ja mitä ei halua kokea tai nähdä. Jos alastomuuteen liittyy kiihottumisen tunteita, kyse on silloin seksuaalisesta teosta. Seksuaaliset teot ovat seksiä. Silloin on tärkeää, että itsellä ja muilla on siihen suostumus, oli kyse sitten alastomuudesta tai sen katselusta.

Eli se, että tunnet kiinnostusta alastomuutta kohtaan, ei välttämättä tarkoita, että asialle on tehtävä jotakin, mutta siitä voi kyllä jutella luotettavan ihmisen kanssa. Jos sinulla ei ole sellaista henkilöä, voit jutella tuntemuksistasi luottamuksella ja nimettömästi esimerkiksi Väestöliiton seksuaalineuvontachatissa.

Jos sinulla on seksuaalisen kiihottumisen tunteita ja sinusta tuntuu hyvältä, voit itseksesi hyväillä itseäsi ja kokeilla itsetyydytystä. Itsetyydytys on hyvä ja suositeltava tapa tutustua omaan kehoon ja kiihottumiseen. Jossain vaiheessa kehityksen ja iän myötä alastomuudesta ja erilaisista seksuaalisista teoista, kuten seksistä toisen ihmisen kanssa tulee sitten ajankohtaista omassa elämässä. Voit lukea seksistä lisää mm. Fressiksen tietopankista.

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Mieli
Elli Mitä tehdä jos ihastus ei tykkää takaisin? Mitä tehdä jos on poika josta on ollut kiinnostunut jo kauan mutta poika ei tykkää takaisin enää, ennen tykkäsi...
Fressis

Moikka! Kiitos viestistä!

Ikävä kuulla, että koet ettei tämä poika enää tykkää sinusta samalla tavalla kuin aiemmin. Mistähän sinulle on tullut sellainen olo, että jotain on muuttunut? Oletko jutellut hänen kanssaan? Olisiko mahdollista, että kertoisit hänelle miltä sinusta tuntuu ja että olet hänestä kiinnostunut? Jos kasvotusten jutteleminen tuntuu liian jännittävältä, on viestillä kertominen yhtä hyvä vaihtoehto, jos koet haluavasi kertoa tunteistasi hänelle. Ihastuksesta kertominen on aina hyvin rohkeaa, eikä jännittämisen tai torjutuksi tulemisen pelon vuoksi sitä kannata jättää kertomatta. Parhaimmillaan ihastuksesi kohde tuntee samoin.

Toisen tunteista ja ajatuksista ei voi tietää varmasti, jos niistä ei juttele ja monen tilanteen voi helposti tulkita väärin. Valitettavasti aina tunteet eivät kohtaa, ja silloin joutuu käymään läpi sydänsuruja. Se ei kuitenkaan tarkoita, että vika olisi millään lailla sinussa. Lähes jokainen tulee jossain elämänsä vaiheessa torjutuksi, koska aina tunteet ja elämäntilanteet eivät vain kohtaa.

Sinusta tuntuu varmasti ikävältä, jos et saa vastakaikua tunteillesi ja ihastuksen tunteen ohi meneminen voi kestää aikansa. Se kuitenkin varmasti helpottaa vähitellen ajan kanssa, viimeistään silloin kun kiinnostuu jostain uudesta ihmisestä. Tekemällä itselle mieluisia asioista ja purkamalla tunteitaan esimerkiksi musiikkiin, piirtämiseen, liikuntaan, tai mihin vain itselle tärkeään asiaan, saa ajatuksia muualle, mikä helpottaa ihastumisen tunteesta ylipääsemistä.

Jos haluat hakea rohkeutta ja keskustella aiheesta lisää aikuisen kanssa, voit mennä juttelemaan siitä esimerkiksi MLL:n lasten ja nuorten chattiin, joka on auki joka päivä klo 17-20.

Tsemppiä ja rohkeutta tilanteeseesi <3

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Mieli
Moi Mitä teen kun olen ihastunut kaverin kanssa samaan poikaan? Eli mun ongelma on et mun kaverilla on ihastus josta se on jo tykännyt pitkään ja silloin kun se...
Fressis

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Meillä kaikilla on oikeus ihastua, eikä siihen voi useinkaan vaikuttaa, keneen ihastuu. Ymmärrän kuitenkin, että tilanne on ikävä, etkä halua loukata kaverisi tunteita. Tilanteeseen ei varmastikaan ole mitään yhtä oikeaa ratkaisua. Ymmärrän, että et halua loukata kaveriasi ja siksi et ehkä halua kertoa asiasta hänelle. Voitkin ihan hyvin pitää ihastuksesi salassa häneltä tai yhtä lailla kertoa siitä, jos sinusta siltä tuntuu. Monesti tällaisessa pohdinnassa voi auttaa se, että miettii, kuinka itse toivoisi tällaisessa tilanteessa tulevansa kohdelluksi.

Voit myös tarkkailla tätä poikaa ja hänen käyttäytymistään, ja sitä, kumpaa kohtaan hän kiinnostustaan osoittaa. Voisit myös jutella kaverisi kanssa siitä, onko hän edelleen ihastunut tähän poikaan, niin tiedät myös hänen tuntemuksensa tällä hetkellä. Ihastukset voivat alkaa nopeasti ja joskus ne myös lakkaavat nopeasti.

Jos tämä poika osoittaakin kiinnostusta sinuun, voisi silloin olla reilua kaveriasi kohtaan, että kertoisit hänelle, että olet pikkuhiljaa alkanut kiinnostua pojasta. Jos poika onkin kiinnostunut kaveristasi, voi sinulle tulla paha mieli, kun ihastukseesi ei tulekaan vastakaikua. Tähänkin on ihan hyvä valmistautua ja muistaa, että ikävätkin tunteet menevät kyllä ohi 🙂

Tunteita ei voi eikä kannata täysin tukahduttaa, mutta ihastuksen ei tarvitse myöskään johtaa mihinkään. Eli jos haluat antaa asian olla ja unohtaa ihastuksesi, anna tunteillesi aikaa. Ihastuskin menee ajan myötä ohi – viimeistään silloin, kun kiinnostuu jostain uudesta henkilöstä 🙂

Tsemppiä tilanteeseesi!

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Mieli
Ihastunut Mitä tehdä kun ihastukseni ei vastaa viesteihini? Moi. Mä oon ihastunut tyttöön joka asuu eri paikkakunnalla kun minä ja haluaisin jutella sille mutta kun hän ei...
Fressis

Moi! Kiitos kysymyksestäsi!

Kerrot ihastuksestasi ja toivot vinkkejä siihen, mitä voisit tilanteessasi tehdä. Ihastuminen on ihana asia, mutta usein myös raastavaa ja energiaa vievää, koska toista ei saa millään pois omista ajatuksista.

Onko sinulla muuta kontaktia tähän tyttöön kuin Instagram tai Snapchat? Oletko ihastunut häneen somen kautta vai oletko kenties nähnyt hänet joskus jossain muussa yhteydessä?

Se tuntuu sinusta varmasti ikävältä ja vaikealta, että et saa häneen yhteyttä, koska hän ei vastaa viesteihisi. Syitä vastaamattomuuteen voi olla monia. Viestiin vastaamattomuus voi olla merkki hajamielisyydestä, kiireistä tai sitten siitä, ettei hän ole kiinnostunut. Jotkut eivät ole kiinnostuneita tutustumaan uusiin ihmisiin ig:n tai snapchatin kanssa, ja heillä saattaa olla jo paljon kavereita tai kumppani. Myös se on mahdollista, että hän ei ole saanut tai nähnyt viestejäsi, jos ette seuraa toisianne ig:ssä. Kaikki eivät myöskään halua vastata täysin tuntemattomien ihmisten viesteihin. Syitä vastaamattomuuteen voi siis vain arvailla, eikä se tuota muuta kuin lisää epävarmaa oloa. Se on kuitenkin varmaa, että vika ei ole sinussa. Olet ollut rohkea, kun olet laittanut ihastuksellesi viestin!

On myös tärkeää muistaa se, että aina ihmiset eivät ole sellaisia kuin heidän profiilinsa ig:ssä vaikuttaa. Profiili antaa ihmisestä vain pienen käsityksen, ja ig:ssä ja snäpissä on helppoa antaa muille itsestään juuri sellainen kuva kuin itse haluaa. Se voi poiketa todellisuudesta suurestikin. Jos tiedät ihastuksesi kohteen myös muuta kautta kuin ig-profiilin, ehkä voisit törmätä häneen jossain samanlaisessa tilanteessa, ja jutella asiasta kasvotusten?

Jos et saa ihastuksen kohteeseesi mitään yhteyttä, ei tilanteessasi ehkä auta muu, kuin keskittyä tekemään sellaisia asioita, joista itse tykkäät ja jotka tuottavat sinulle hyvää mieltä. Esimerkiksi uuden harrastuksen aloittaminen tai omien tunteiden purkaminen vaikka liikuntaan tai musiikkiin ovat hyviä tapoja saada ajatuksia muualle ja vähitellen päästä yli ihastuksestaan. Ihastuksen tunteesta voi myös koittaa nauttia itsessään ja haaveilla toisesta ihmisestä vain etäältä.

Tsemppiä kovasti tilanteeseesi!

Oliko vastauksesta hyötyä?