Tietosuojaseloste

Suostumukseesi perustuva henkilötietojesi käsittely

Fressis.fi kerää, käsittelee ja käyttää sinusta henkilötietoja (sähköpostiosoite), jonka avulla olet tunnistettavissa suoraan tai epäsuorasti. Henkilötietosi siirtyy Kysy asiantutijalta -lomakkeessa fressis@cancer.fi- sähköpostiin. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Fressis-verkkosivun Kysy asiantuntijalta –lomakkeella kysyttyjen kysymyksiin vastaaminen. Henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä ei harjoiteta automaattista päätöksentekoa eikä profilointia. Evästeitä ei liitetä henkilötietoihin.

Rekisterin tiedot suojataan niin, että henkilötietoon (fressis@cancer.fi sähköpostiin) pääsee kaksi nimettyä henkilöä ja rekisteritiedot poistetaan 3 kk:n kuluttua henkilötiedon saamisesta. Antamiasi tietoja ei täydennetä muista lähteistä, eikä henkilötietojasi luovuteta tai siirretä eteenpäin. Henkilötietojasi ei siirretä myöskään EU:n ulkopuolelle eikä kansainvälisiin järjestöihin.

Sinulla on oikeus

  • peruuttaa suostumus (ks. ohjeet alla)
  • päästä henkilötietoihin
  • tietojen oikaisemiseen
  • tietojen poistamiseen
  • henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen
  • siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Suostumuksen voit halutessasi peruuttaa lähettämällä tiedon sähköpostilla osoitteeseen: fressis@cancer.fi tai postiosoitteeseen: Syöpäjärjestöt, Uudenmaankatu 22,00530 Helsinki.

Sinulla on myös oikeus kannella tietosuoja-asetuksen rikkomuksesta valvontaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 800, 00521, Helsinki, puh. 029 566 6700, tietosuoja(at)om.fi

Rekisterinpitäjä: Suomen Syöpäyhdistys, Unioninkatu 22, 00530 Helsinki
Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Tuulia Råmark, fressis@cancer.fi
Tietosuojavastaava: Tapio Luostarinen
s-posti muotoa: etunimi.sukunimi@cancer.fi
050 4647 028

Evästeiden käytöstä

Fressis.fi -sivusto käyttää evästeitä (cookies). Evästeiden avulla pyrimme parantamaan kävijän käyttökokemusta sivustolla, kehittämään sivustoa ja tuomaan kävijälle kohdennettua sisältöä.

Evästeillä kerätään tilastollisia tietoja kävijöistä, eikä tässä tilastoinnissa saada sellaisia henkilötietoja, joista kävijä voitaisiin tunnistaa.

Kampanjoiden aikana evästeiden avulla sivuston kävijöille tuodaan myös kohdennettua mainontaa. Mainokset kohdennetaan kolmannen osapuolen mainosverkkojen, kuten Googlen ja Facebookin kautta.

Mikäli et halua evästeitä laitteellesi, voit estää niiden käytön muuttamalla selaimesi evästeasetuksia. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saat selaimesi valmistajan ohjeista.

Päivitämme evästekäytäntöjämme lähiaikoina.