NikotiinituotteetSähkösavuke
Nimimerkki: .

Johtuvatko oireeni sähkötupakasta vai jostain muusta?

Oon nyt pari kuukautta käyttäny sähkötupakkaa mulla oli ihan alkuaikoina kurkkukipee yhen päivän mut se lähti pois sit nyt mulla on kurkku nii kipee et hengittäminen ja nieleminen sattuu oli hiukan lämpöö päivällä lihakset kipeitä (voi olla myös sen takia et olin eilen salilla) ja kaulan alue kipeä ja sattuu kun painaa ja toinen korva tuntuu oudolta voiko tää vaa johtua sähkötupakasta vai kannattako mennä lääkäriin tätä on jatkunu jo yli kaks päivää?

Moikka!

Sähkötupakan käyttö voi lyhyellä aikavälillä aiheuttaa esimerkiksi ärsytystä hengitysteissä, yskää ja päänsärkyä. Sähkötupakan käyttö voi jossain määrin vaikuttaa myös kehon puolustuskykyyn, mikä voi altistaa erilaisille tulehduksille. Kuvaamasi oireet kuulostavat kuitenkin siltä, että ne ovat aiheutuneet jostakin muusta ja siksi sinun olisi hyvä olla pikimmiten yhteydessä lääkäriin.

Me täällä Fressiksellä suosittelemme myös pysymään erossa sähkötupakasta, jotta säästyt sen aiheuttamilta haitoilta jatkossa. Lisätietoa sähkötupakan haitoista voit lukea täältä.

Kivaa loppukesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?