Seksi
Nimimerkki: Antti
Ikä: 16-18v

Onko outoa, että on halu nuolla pyllyreikää?

Onko jotenkin erikoista, että nuorella ensimmäisiä seksikokemuksia odottavalla pojalla on voimakas halu päästä nuolemaan tyttöä pyllyvaosta ja pyllyreiän ympäriltä, myös sisältä? Olenko oikeassa, että normaali hyvä puhtaudesta huolehtiminen takaa sen, että voi aivan turvallisesti nuolla myös pyllyreikää?

Moikka! Ei ole erikoista. 😊 Se on erittäin yksilöllistä, mikä kullekin tuottaa seksuaalista nautintoa. Tärkeintä kaikissa seksuaalisissa teoissa on kuitenkin kaikkien seksin osapuolten suostumus siihen, mitä seksissä tehdään. Siitä voit lukea lisää tästä artikkelista.

On myös hyvä erottaa seksuaalifantasiat ja todellisuus toisistaan. Eli vaikka jostain asiasta olisi fantasia, ei sitä välttämättä tarvitse päästä käytännössä toteuttamaan.

Anaaliseksissä on erityisen tärkeä huolehtia paitsi hygieniasta myös seksitaudeilta sekä suolistobakteereilta suojautumisesta. Siksi siinä tulisi käyttää kondomia tai suuseksisuojaa, eli pelkkä ”puhtaudesta huolehtiminen” ei riitä, jotta se olisi turvallista. Peräaukon ja suolen huuhtelu ennen anaaliseksiä vähentää kyllä uloste- ja hajuhaittoja, mutta ei estä bakteereja tarttumasta.

Lue lisää aiheesta Hyvä kysymys -sivustolta.

Oliko vastauksesta hyötyä?