MieliSeksiYleinen
Nimimerkki: abf

Onko ok saunoa äidin kanssa 18-vuotiaana?

Hei! Mietin, onko normaalia että käy äidin kanssa suihkussa (ja saunassa) vielä 18 vuotiaana? Ja onko normaalia myös se että minulla usein kovettuu penis kun/jos oon äidin kanssa suihkussa tai saunassa? Onko mielestänne ok pestä penistä esinahan alta äidin nähden. Ei hän tietenkään sitä varsinaisesti katsele, mutta joskus on syrjäsilmällä vilkaissut. Minua se ei häiritse, enkä mitenkään osaa pitää sitä pahana. Äiti on nähnyt minut aina tähänkin asti ilman vaatteita, joten mielestäni niin saa olla jatkossakin. Äidille tämä kaikki on myös ok, mutta mietin mitä mieltä te olette tästä että saunoo vielä tämän ikäisenä yhdessä ja on näin ”lämpimät välit”.

Hei ja kiitos viestistäsi!

Toimintatapoja on yhtä monia kuin on perheitäkin. Jotkut perheet eivät sauno ikinä yhdessä, toisissa perheissä nuoret lopettavat saunomisen vanhempiensa kanssa murrosikäisinä, toiset saunovat yhdessä aina.

Erektio voi tulla monestakin syystä, eikä sen tulemiseen voi aina vaikuttaa. Erektion voi tällöin antaa vain olla, se menee kyllä pois. Tällaiset tilanteet eivät ole ilmeisesti aiheuttaneet teille sen suurempaa hämmennystä tai kiusaantumista, mikä on tietysti hyvä asia. Jos asia hämmentää, kannattaa siitä keskustella.

Penis tulee pestä esinahan alta peseytymisen yhteydessä, ja jos sinulle on ok, että äitisi saattaa sen nähdä, ei siinä mitään. Jos koet, että haluaisit enemmän yksityisyyttä, voit varmasti sanoa siitä äidillesi.

Eli jos yhdessä saunominen ja peseytyminen on teille molemmille täysin luontevaa, ei asiassa ole mitään ihmeellistä.

Mukavaa syksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?