Seksi
Nimimerkki: ainasama
Ikä: 13-15v

Oraaliseksissä laukeaminen

Meillä on poikaystäväni kanssa semmoinen ongelma, että hän ei ikinä laukea oraaliseksissä. Ja se harmittaa minua kovasti ku tuntuu että minä teen jotai väärin tai huonosti. Yhdynnässä poikaystäväni aina laukeaa mutta aika usein hän joutuu tavallaan ”ponnistaa”. Tuntuu että hän ei saa orgasmia nautinnolla vaan pakottamalla. Aikasemmin kenenkään muun kanssa ei ole ollut ikinä samaa ongelmaa. Mikä voisi olla vikana?

Seksissä tärkein asia tulisi olla nautinnossa, eikä orgasmissa. Seksi ei ole suorittamista, pakottamista tai orgasmin metsästystä. Lisäksi jokainen meistä on keholtaan ja reagointitavoiltaan yksilöllinen: joku tarvitsee orgasmiin esim. yhdyntää, toinen itsetyydytystä, kolmas suuseksiä. Seksistä voi nauttia ja kokea tyydytystä myös saamatta fyysistä orgasmia. Älä siis suotta murehdi, että tekisit jotain väärin tai huonosti.

Kokeilkaa erilaisia tapoja ja asentoja kosketella ja hyväillä toisianne pelkästään nautinnon ja kiihottumisen vuoksi. Etsikää toistenne vartaloista herkkiä kohtia, kertokaa toisillenne, miltä mikäkin kosketus tuntuu. Keskittykää siihen, mikä molemmista tuntuu hyvältä. Pyydä poikaystävääsi kertomaan ja kuvailemaan, miltä suuseksi hänestä tuntuu ja miten hän haluaisi itseään kosketeltavan suuseksin aikana.

Nauttikaa toisistanne mahdollisimman rennosti, rauhallisessa paikassa ja ilman aika- tai orgasmipainetta. Orgasmiherkkyys saattaa lisääntyä iän myötä, kun oma keho ja sen reaktiot tulevat tutummaksi ja turha jännittyneisyys poistuu.

Jos haluat keskustella tästä lisää asiantuntijan kanssa, voisit kirjoittaa vaikka Väestöliiton nuorten Chattiin tai varata ajan nettivastaanotolle.

Oliko vastauksesta hyötyä?