Seksi
Nimimerkki: Rontti

Kysymyksiä kiihottumisesta, laukeamisesta ja hyväilystä

Mitä kaikkea tytön vartalossa tapahtuu kiihottumisen aikana? Ja mitä tapahtuu orgasmin aikana? Voisiko yhdynnässä saada useamman siemensyöksyn? Ja miten peppua voisi hyväillä?

Moikka ja kiitos kysymyksistä!

Kiihottuminen tapahtuu oikeastaan aivoissa, mutta kehossa se voi näyttäytyä esimerkiksi, hengityksen nopeutumisena, sydämen sykkeen voimistumisena tai paineen tunteena emättimen alueella. Kiihottuessa emätin kostuu ja häpyhuulet voivat turvota jonkin verran.  Kiihottuminen voi johtaa orgasmikokemukseen, joka on hetkellinen, voimakas mielihyvän tunne. Orgasmin aikana emättimessä, lantionalueella tai muualla kehossa tuntuu rytmikkäitä supistuksia, joiden voimakkuus voi vaihdella. Orgasmin aikana kehossa vapautuu hormoneita, jotka lisäävät hyvänolon tunnetta.

Tyypillisesti yhdynnän aikana voi saada yhden siemensyöksyn. Laukeamisen jälkeen erektio usein laskee ja joutuu hetken odottelemaan, ennen kuin penis kovettuu uudelleen erektioon ja yhdyntää pystytään jatkamaan. Toiset voivat ajatella tämän olevan uusi yhdyntäkerta, toiset taas kokevat saman seksikerran jatkuvan. Joskus orgasmikokemus voi tulla myös ilman siemensyöksyä ja joskus taas siemensyöksy tulee ilman orgasmikokemusta.

Peppua voi hyväillä koskettamalla eri tavoin, niin kuin muitakin kehon osa-alueita. Hyväilytilanteissa on aina hyvä jutella kumppanin kanssa, millainen kosketus tuntuu hyvältä. Anuksen alueen koskettamisessa on hyvä muistaa käyttää liukuvoidetta, koska siellä ei luontaista liukastetta ole.

Mukavaa kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?