Seksi
Nimimerkki: Stella

Kysymyksiä ahtaasta esinahasta, suuseksistä ja siemensyöksystä

Voiko pojan penistä kosketella ja hyväillä vaikka pojan esinahka ei liikkuisikaan kunnolla? Poikakaverilla on jotain ongelmia siinä. Pelkään että satutan. Entä jos me siirrytään suuseksiin niin voinko silloinkin satuttaa jos esinahassa on ongelmaa? Miten suuseksiä kannattaa tehdä? Ettei ainakaan satuttaisi penistä hampailla. Voiko poika saada siemensyöksyn, jos penis ei ole täysin kova?

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Kyllä, voit hyväillä poikakaverisi penistä, vaikka esinahka ei liikkuisikaan kokonaan terskan taakse. Kerroit, että pelkäät satuttavasi poikakaveriasi. Kannattaa jutella hänen kanssaan siitä ja pyytää, että hän voisi hyväilyn aikana kertoa, miltä hänestä tuntuu ja ohjata sinua sillä tavalla, että se on miellyttävää. Sama koskee suuseksiä. Peniksen hyväilyssä voi käyttää liukastetta, joka voi lisätä hyvänolon tunnetta.

Esinahka venyy ajan ja iän myötä, mutta sitä voi myös hellävaraisesti venytellä esimerkiksi käsiseksissä liukasteen kanssa. Jos esinahka on tiukka ja siitä koituu kipua ja muuta ongelmaa, voi poikakaveria ohjata kertomaan siitä lääkärille. Tästä linkistä löydätte lisätietoa ja ohjeita ahtaasta esinahasta.

Sinua mietitytti myös siemensyöksyn tuleminen. Siemensyöksy tulee useimmiten orgasmin yhteydessä, mutta ne eivät ole sama asia. Saadakseen siemensyöksyn peniksen on oltava erektiossa. Siemensyöksy voi kuitenkin tulla, vaikka penis ei olisi aivan täysin jäykkä.

Seksiäkin täytyy opetella ja harjoitella yhdessä ja itsekseen. Seksiin, myös hyvään seksiin, kuuluu myös virheet ja epäonnistuminen. Esimerkiksi hampaat voivat osua kipeästi, mutta se tilanne menee ohi ja tulee uusi mahdollisuus. Kokeilkaa siis seksiä ja erilaista hyväilyä yhdessä. Jutelkaa siitä, mitä kumpikin haluatte tehdä ja mikä kummastakin tuntuu hyvältä.

Tässä vielä Fressiksen vinkkejä suuseksiin

Hyvää kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?