SeksiYleinen
Nimimerkki: Hei!!!!!!

Itsetyydytys suihkulla ja lapsettomuuden tai syövän riski

Moi ja Anteeksi että kysyn, mutta voiko itsetyydytys suihkulla niin että vettä menee emättimen kautta vatsaan ja ihan kaikkialle muualle, myös emättimeen, kovalla paineella, olla riski ihan mille vaan syövälle? Ihan kaikista syövistä ihan mille vaan syövälle? Tai voiko se olla riski lapsettomuudelle?

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Sinun ei tarvitse olla asiasta huolissaan, sillä itsetyydytys suihkulla ei ole riskitekijä millekään syövälle. Suihkulla tapahtuva itsetyydytys ei myöskään aiheuta lapsettomuutta.

Emättimeen ei kuitenkaan kannata ruiskuttaa suoraan vettä sen vuoksi, että emättimessä on oma normaali bakteerikanta, joka ylläpitää emättimen limakalvon tasapainoa. Runsas suihkuttelu suoraan emättimeen voi häiritä tätä normaalia bakteerikantaa ja aiheuttaa limakalvojen ärtymistä sekä emätintulehdustakin. Myös ulkosynnyttimien liiallisesta pesusta voi seurata alapään limakalvojen ärtymistä ja kuivumista. Hygienian kannalta hellä ulkosynnyttimien vesipesu päivittäin riittää. Emätin ei tarvitse puhdistuakseen huuhteluita tai suihkuja, vaan se puhdistaa itse itsensä esimerkiksi valkovuodon avulla.

Samasta aiheesta ovat Fressiksessä kysyneet myös nimimerkit Toinenhuoli, Hmmm, Outo kysymys, 🙁 ja Todella huolestunut.

Mukavaa kesän odotusta!

Oliko vastauksesta hyötyä?