Seksi
Nimimerkki: Mölli

Vinkkejä tiukan esinahan venyttämiseen

Tyttöystäväni on luvannut antaa minulle suuseksiä, kunhan esinahka irtoaa kokonaan terskasta, ja pystyn pesemään pippelin kokonaan. Esinahassa on vielä yksi kiinnike, joka tuntuu hyvin vahvalta. Voisiko sen irtoamista jotenkin nopeuttaa? Esinahan alla on varmasti paljonkin valkoista töhnää, joka pitäisi saada pestyä pois. Minua kiihottaa hurjasti, että kovaa pippeliä nuollaan, ja saisin laueta suuhun. Onko se Ok?

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

On täysin tavallista, että esinahan kiinnikkeet irtoavat vähitellen. Esinahan varovaisella venyttelyllä voit kuitenkin edesauttaa kiinnikkeen irtoamista. Voit venyttää esinahkaa varovasti esimerkiksi aina suihkussa pesun yhteydessä. Voit myös harjoitella esinahan venyttelyä esimerkiksi iltaisin siten, että ensin koskettelet penistä niin, että tulee kunnon erektio. Venyttelyssä apuna kannattaa käyttää jotain perusvoidetta, liukastetta tai öljyä. Kun penis on erektiossa, vedä esinahkaa taaksepäin sen verran kun tuntuu sopivalta, joskin pientä kiristystä ja kivun tunnetta voi ja saa hieman tuntua. Jatka tasaista venytystä 10-15 sekunnin ajan, löysää, ja toista n. 10 kertaa. Pienestä limakalvorikosta tai verentihkusta ei tarvitse pelästyä, mutta älä venyttele kovakouraisesti niin, että tulisi ihan kunnon repeytymä, joka voi taas arpeutuessaan kiristyä.

On täysin ok kiihottua ajatuksesta, että tyttöystäväsi antaa sinulle suuseksiä. On myös hienoa, jos olette sen kokeilemisesta jo yhdessä keskustelleet. Ennen suuseksin aloittamista muistakaa molemmat hyvä hygienia. Sinun on myös hyvä kysyä tyttöystävältäsi mihin hän haluaa sinun laukeavan, sillä yllättävä suuhun laukeaminen voi olla epämiellyttävää. Muistakaa myös, että seksitaudit tarttuvat myös suuseksissä. Niinpä kannattaa ehdottomasti käyttää kondomia myös suuseksissä 😉

Voit käydä lukemassa suuseksivinkkejä Fressiksen sivuilta.

Kivaa kevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?