Seksi
Nimimerkki: Seiju

Suuseksin kokeilu, orgasmi ja siemensyöksy

Moi onko tyttöjen ja poikien orkuissa eroja? Me ollaan mietitty eri seksi tapoja niin mitä niitä on tai miten vaikka suuseksiä voisi kokeilla? Jos pojalta tulee niin mihin sen voi antaa tulla, onko ok rinnoille, pepulle tai ihan vaikka kasvoille?

Moikka ja kiitos kysymyksistä!

Sukuelimet ovat kehittyneet samoista lähtökohdista ja ne ovat itseasiassa hyvin samanlaiset. Peniksessä ja klitoriksessa on paisuvaiskudosta, joka turpoaa kiihottuessa. Peniksessä ja klitoriksessa on myös tuhansia hermopäitä, joten sukuelimet ovatkin seksuaalisen nautinnon sekä kiihotuksen kannalta monille kehon tärkeimpiä osia.

Orgasmikokemus on hyvin yksilöllinen kokemus. Orgasmi voi olla pieni, nopeasti ohimenevä hyvän olon tunne tai koko kehossa tuntuva voimakkaampi tunne. Pojilla orgasmi tulee usein yhtä aikaa siemensyöksyn, eli laukeamisen kanssa. Orgasmit voivat olla myös hyvin erilaisia eri kerroilla, sukupuolella ei niinkään ole merkitystä.

Erilaisia seksitapoja on hyvä lähteä kokeilemaan rauhassa ja tutkiskellen. Kumppanin kanssa voi jutella ja kysyä, millaiset asiat tuntuvat hyvältä. Se, mikä toimii toiselle, ei aina olekaan toiselle nautinnollista. Mielihyvää voi tuottaa esimerkiksi käsin, suulla tai seksivälineitä käyttäen. Suuseksissä on hyvä ottaa huomioon alkuun hygienia, vesipesu tavallisesti riittää. Suuseksissä voi hyväillä toisen penistä, kiveksiä, klitorista, häpyhuulia tai emätinaukkoa suulla tai kielellä eri tavoilla. Suuseksiä voi ensin harjoitella ja testailla. Keskustelkaa siitä, millaiset asiat tuottavat mielihyvän kokemusta molemmille.

Siemensyöksyn voi antaa tulla sinne, minne sen on sovittu saavan tulla. Eli asiasta kannattaa jutella kumppanin kanssa. Jos ei halua siemensyöksyä keholle, voi poika laueta vaikka talouspaperin päälle tai kondomiin.

Mukavaa kevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?