Seksi
Nimimerkki: milo
Ikä: Yli 18v

Rintojen ja nännien kehitys

Hei, olen jo parikymppinen nainen ja koen ettei kehoni ole kehittynyt ns ”loppuun asti” rintojen osalta. Sairastin nuorena anoreksian ja pelkään että se on keskeyttänyt mm rintojen kehityksen.
Isoin epävarmuuteni on nännit. Tuntuu että ne on lähes olemattomat, etenkin nännipihat. Koen että nännipihat ovat lähes samankokoiset kuin ennen murrosikää ja kaikilla tuntuu olevan ”normaalit” rinnat ja nännit. En ole pystynyt käymään aikuisiällä uimahallissa tai kylpylässä asian takia ja mietin voinko tehdä asialle jotain?

Moikka! Kiitos viestistäsi! Kuulostaa siltä, että sinulla on paljon huolta aiheeseen liittyen. Siksi suosittelen, että hakeutuisit keskustelemaan asiasta ammattilaisen kanssa. Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi Sexpon neuvontapalveluihin.

On luonnollista, että omaa kehoa vertailee toisten kehoihin. Haluaisin sen sijaan kuitenkin kannustaa sinua pohtimaan niitä asioita, joista pidät kehossasi ja mitä kaikkea hienoa oma kehosi sinulle mahdollistaa. Jokaisella ihmisellä on omat epävarmuutensa omaan kehoon liittyen, ja esimerkiksi uimahalli voi monelle olla sellainen paikka, jossa ajattelee vain omaa kehoaan – eikä siksi tule edes huomioineeksi toisten kehoja. Yhtä lailla joku toinen saattaa myös ajatella sinun kehostasi juuri siten kuin sinä muiden kehoista, ja ihailla sen piirteitä.

Rintoja ja nännejä on olemassa yhtä paljon erilaisia kuin on ihmisiäkin ja siksi jokainen keho on hyvä ja kaunis juuri sellaisena kuin se on <3

Oliko vastauksesta hyötyä?