NikotiinituotteetTupakka
Nimimerkki: 12v

Mitä tehdä kun pelottaa että jään kiinni tupakoinnin kokeilusta?

mul on tosi surkee mieli nytte jote vastaisitko mahdollisimman nopeasti? elikkä testasin koulus välkäl rööki tai poltin yhe mut nyt pelottaa et kaua haju kestää vaatteis. mua pelottaa et jään kii ku sen takii poltin ku kaveril oli ja siin oli hitosti muit tyyppei kans. ja jos en ois polttanu nii oisin silti haissu koska ne tyypit puhals savut mua päi.

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Ymmärsin, että et normaalisti polttele ja nyt sinua jännittää testauksesta kiinni jääminen? Et taatusti ole ainoa, jota se jännittää. Ajattelisin kuitenkin, että sen sijaan, että jännität haistaako sen joku, voisitkin olla asiasta rehellinen.

Voisitko suosiolla kertoa, että jouduit tällaiseen tilanteeseen, päätit koittaa ja kenties huomasit, ettei se tule olemaan jatkossa sinun juttusi? Erilaiset kokeilut kuuluvat nuoruuteen ja kun uskallat olla asiasta avoin, usein myös muut ymmärtävät asian paljon paremmin. Voi myös olla, että kun olet asiasta rehellinen ja lupaat, ettet koita uudelleen, sinun on helpompi pysyä päätöksessäsi. 😊

On todella harmillista, että olet joutunut ryhmäpaineen vuoksi tilanteeseen, jossa olet kokenut, että sinun tulee polttaa. Muistathan jatkossa, että sinun ei tarvitse tupakoida, vaikka muut niin tekisivät. On todellakin ok vetää omaa linjaa, pysyä savuttomana ja pitää huolta terveydestään.

Vaikka on normaalia, että erilaiset kokeilut kiinnostavat nuorena, haluamme Fressiksessä kannustaa siihen, ettei kokeiluja tarvitsisi tehdä. Sinulla on oikeus pitää huolta hyvinvoinnistasi ja terveydestäsi, ja jättää kokeilut sikseen.

Tsemppiä jatkoon, pystyt taatusti olemaan ilman tupakkaa! 😊

Oliko vastauksesta hyötyä?