Mieli
Nimimerkki: Ruusunkukka

Mitä tehdä, jos ihastus ei ole vastannut viestiin?

Hei! Mitä minun pitäisi tehdä kun olen ihastunut yhteen poikaan ja kerroin sitten sen hänelle eilen snäpissä mutta hän ei ole vieläkään aukaissut sitä. Minulla menee hermot koska hän käy paikalla vähän väliä mutta ei aukaise sitä. Tuo todennäköisesti kertoo siitä ettei häntä kiinnosta niin pitäisikö minun vain unohtaa se?

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Olet ollut todella rohkea, kun olet lähettänyt ihastuksellesi viestin. Se ei ole helppoa ja voit olla todella ylpeä itsestäsi! Odottaminen on varmastikin raskasta ja herättää monia kysymyksiä. Poika on viestin saanut, mutta ei ole sitä syystä tai toisesta avannut. Voi olla, että hän odottaa sopivaa hetkeä, voi olla, että häntä jännittää avata viesti koska silloin hänen pitäisi siihen jotenkin reagoida, tai voi olla, että hän ei ole kiinnostunut viestin sisällöstä. Vastausta on mahdotonta tietää ja on kurjaa, jos poika ei mitenkään reagoi ja jäät epätietoisuuteen. Voit oikeastaan toimia kahdella tavalla – kysyt suoraan, saiko poika viestisi ja mitä hän siitä ajatteli, tai annat pojan olla ja keskityt muihin asioihin. Odottelu vie energiaa ja laskee mielialaa, joten asiaan on hyvä saada jokin päätös.

Emme voi vaikuttaa siihen kehen ihastumme ja kehen emme. Lähes jokainen joutuu elämänsä aikana joskus tilanteeseen, jossa omat tunteet eivät saa vastakaikua, tai ihastumme henkilöön, joka on saavuttamattomissa sillä hetkellä. Se tuntuu pahalta, mutta tunne menee ajan kanssa aivan varmasti ohitse. Unohtaminen ei ole aina helppoa, mutta surun ja pettymyksen on hyvä antaa kuitenkin tulla ulos. Näitä tunteita voi käsitellä esimerkiksi juttelemalla kavereiden tai jonkun aikuisen kanssa. Myös ajatuksien kirjoittaminen päiväkirjaan, tai ajan viettäminen itselle mieluisten asioiden parissa saa ajatuksia muualle ja olon pikkuhiljaa paremmaksi. Voit lopettaa hetkeksi pojan sometilien seuraamisen, niin hän ei tule vastaan kaikkialla. Jos asia kovasti vaivaa, voit käydä myös juttelemassa esimerkiksi Sekasin-chatissa. Tärkeintä on, ettei asia vie sinulta liikaa energiaa, sillä ansaitset voida hyvin ja kokea kivoja asioita.

Kohdallesi tulee aivan varmasti poika, joka pitää sinusta juuri tuollaisena kuin olet, ja johon ihastut yhtä voimakkaasti kuin tähän kertomaasi poikaan. Sinun pitää vain antaa ihastumiselle mahdollisuus. Muista, että ansaitset ihania asioita elämääsi!

Ihastuminen on mietityttänyt Fressiksessä myös nimimerkkejä epätoivoinen ja nollavitonen.

Valoisaa kevään jatkoa!

Oliko vastauksesta hyötyä?