Seksi
Nimimerkki: Kuumottaa

Miksi kiveksiäni kuumottaa ilman kiihottumista?

Tutustuin tyttöön, ja päädyimme sänkyyn, mutta emme harrastaneet seksiä. Molemmat halusivat, mutta halusimme kunnolla tutustua ensin…Silloin olin koko yön kovana ja kiveksiin sattui. Näin käynyt ennenkin. Se on mennyt ohi.

Nyt poikkeuksena kivekseni siitä eteenpäin ovat kuumottaneet. Kuumotus jatkuu ilman kiihotusta, ilman muutosta.

Seksiä olemme jo harrastaneet, mutta penikseni ei kovetu täysin eikä pysy kovana kuten ennen?? Tämä kuumotus ja kovettuminen ovat ne pelottavat asiat. Mikä voi olla syynä tai mitä voi tehdä? Olen lääkäriäkin miettinyt. Seksuaalisesti olen ollut aktiivinen usean vuoden ja kumppaneita ollut 4.

Hei,

Kiitos kysymyksestä! Hyvä että laitoit meille viestiä, koska asia vaikuttaa huolettavan sinua kovasti. On  myös hienoa, että olette kumppanisi kanssa halunneet tutustua toisiinne kunnolla ennen seksin harrastamista.

Kuvailemasi kuumotus ja erektion äkillinen, poikkeava heikkous ei kuulosta vaaralliselta.  Eri asia on, jos jokin alue on sekä kuumottava, punoittava että aristava. Silloin pitää mennä lääkäriin. Oletettavaa on, että oire helpottaa päivässä parissa. Ehkä se on jo helpottanut, kun tämä vastaus sinut tavoittaa.

Ota siis rauhassa äläkä turhaan stressaa. Asian jännittäminen voi yhtä lailla vaikuttaa erektion voimakkuuteen. Tuolle ihanalle tytölle kannattaa tietysti kertoa, jos on tuollaisia huolia. Hän on varmastikin hyvin ymmärtäväinen ja ymmärtää kertomastasi, että hän on kiihottava ja merkityksellinen ja että sinä luotat häneen. Muistattehan käyttää seksissä kondomiehkäisyä, joka suojaa paitsi raskaudelta myös seksitaudeilta. 😊

Jos kuumotus jatkuu, ja asia sinua edelleen pelottaa, ja etenkin jos muita oireita ilmenee, ole vain rohkeasti yhteydessä omaan terveysasemaasi ja varaa aika lääkärille.

Tsemppiä tilanteeseesi!

Oliko vastauksesta hyötyä?