Seksi
Nimimerkki: Veera

Mikä avuksi suuseksiin, jos kondomit maistuvat pahalta?

Miksi kondomit on niin pahan makuisia? Olisin antanut poikaystävälle suuseksiä, mutta en pystynyt kuin pienen hetken, koska kondomi maistui niin pahalta. Minua jännittää nuolla paljasta pippeliä. En tiedä miten varovasti sitä olisi kosketettava kielellä. Kondomin kanssa ei olisi sitä ongelmaa, mutta en kestä sitä makua. Antakaa neuvoja mitä voisimme tehdä.

Moi, kiitos kysymyksestä!

Sinua mietityttää mikä voisi olla avuksi suuseksiin, jos kondomi maistuu sinusta epämiellyttävältä, mutta suuseksi ilman kondomia jännittää. On hyvä, että mietit näitä asioita!

Suuseksissä, kuten muussakin seksissä, on suositeltavaa käyttää kondomia, koska vain kondomi suojaa mahdollisilta seksitaudeilta. Hienoa, että olette käyttäneet kondomia! Monet kokevat, että kondomin kanssa seksi on nautinnollisempaa, koska ei tarvitse jännittää, että seksistä olisi ikäviä seurauksia. Jotkut taas saattavat kokea kondomin vievän seksistä nautinnollisuutta, ja näin kerrot itsekin kokeneesi. Oletko kokeillut erilaisia kondomeja? Erimakuisia ja -tuoksuisia kondomeja on nimittäin runsaasti, joten ehkä makukondomi voisi sinun tapauksessasi lisätä suuseksin nautinnollisuutta? Ehkä voitte yhdessä poikaystäväsi kanssa etsiä ja testata teidän käyttöönne sopivat makukondomit?

Markettien kondomivalikoimat ovat nykyisin monipuoliset, ja kondomeja voi ostaa myös kioskeista, apteekeista ja netistä. Jos kondomeja tilaa netistä, kannattaa huolehtia, että tilaa kotimaisesta paikasta, jolloin kondomien laatu on varmistettu. Muistathan, että kondomien ostamiseen ei ole ikärajaa ja niiden hankkimiseen ei liity häpeää, vaan päinvastoin, se on vastuullisuuden merkki.

Mietit myös sitä, miten herkästi penistä tulisi koskettaa suuseksissä. Tästä olisi tärkeää keskustella poikaystäväsi kanssa, koska vain hän pystyy kertomaan, mikä hänestä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Siitä ei voi tehdä omia oletuksia esimerkiksi sen perusteella, mitä on kuullut kavereilta. Seksiä ennen ja seksin aikana on muutenkin tärkeä olla puolin ja toisin avoin, ja puhua kumppanille siitä, mikä tuottaa nautintoa ja mikä ei.

Muistattehan käyttää myös suuseksisuojaa, jos poikaystäväsi antaa sinulle suuseksiä. Sellaisen saa tehtyä itse kondomista, mutta niitä myydään myös apteekeissa.

Lisää suuseksistä voit lukea Fressiksen artikkelista.

Kivaa syksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?