MieliSeksi
Nimimerkki: Kaurio

Kriteerit ulkonäön suhteen

Onko erikoista, että vain tietynnäköinen tyttö/nainen saa seksihalut heräämään? Haluaisin, että tytöllä olisi pitkät vaaleat hiukset, siniset silmät, luonnollinen hymy, hoikka vartalo, kiinteät tissit (koolla ei niin väliä), ja varsinkin lihaksikas, pyöreä pylly. Onko edes mahdollista löytää tuollaista tyttöystävää? Olenkohan liian vaativa? Mutta kun se ulkonäkö on vaan se, johon huomio ensin kiinnittyy.

On todella tavallista, että ulkoiset ominaisuudet saattavat alun perin herättää kiinnostuksen toista henkilöä kohtaan. Lisäksi on ihan luonnollista, että ihmiset viehättyvät erilaisista asioista ulkonäön suhteen. Pelkkään ulkonäköön keskittymällä et kuitenkaan anna itsellesi mahdollisuutta tutustua erilaisiin ihmisiin ja näin löytää itsellesi kokonaisuutena sopivaa kumppania. Saatat siis huomaamattasi jättää tutustumatta potentiaaliseen tyttöystävään.

Parisuhteen muodostamisen kannalta on hyvä muistaa, ettei pelkkä ulkonäkö/ulkoinen olemus ole kovin hyvä perusta parisuhteelle. Kun toista oppii tuntemaan paremmin, voi huomata viehättyvänsä ulkoisten seikkojen ohella/sijaan muista asioista. Lopulta ulkoiset asiat eivät ehkä olekaan niin tärkeitä, vaan esimerkiksi luonteenpiirteet ja arvot merkitsevät paljon enemmän.

Suosittelenkin, että tutustut rohkeasti erilaisiin ihmisiin ja annat heille mahdollisuuden. Saatat huomata, että tutustuttuasi uuteen ihmiseen hän vain kaunistuu silmissäsi, kun kemianne kohtaavat syvemmällä tasolla 😊

Oliko vastauksesta hyötyä?