SeksiYleinen
Nimimerkki: Boomoo

Kauanko rintojen ja nännien kehitys kestää?

Oon 14v ja mun nännipihat on vieläkin ns turvonneet eikä itse nänni näy sieltä ollenkaan. Asia on ollut näin jo varmaan 12 vuotiaasta saakka. Lähteekö turvotus pois jossain vaiheessa vai tuleeko nännini olemaan tällaiset vielä kovinki kauan aikaa?

Moikka! Kiitos viestistäsi.

On luonnollista, että murrosiässä oman kehityksen eteneminen mietityttää. Jokaisella muutokset tapahtuvat omaan tahtiin.

Kun tytöllä alkaa rintojen kehitys murrosiässä, alkuun vain nänni on yleensä hieman koholla. Sen jälkeen rintarauhaskudosta alkaa muotoutua, itse rinta kohota ja nännin ympärillä oleva nännipihakin usein suurenee. Rintojen kehitys kestää noin 3-5 vuotta, joten uskon että rinnoissasi tapahtuu vielä kehitystä ja muutosta murrosiän etenemisen myötä. Rinnat muotoutuvat myös elämän aikana vielä aikuisenakin, esimerkiksi raskauden tai imetyksen jälkeen. Rintoihin voivat vaikuttaa aikuisena myös mahdolliset painon vaihtelut.

Erilaisia rintoja ja nännejä on olemassa oikeastaan yhtä paljon kuin maailmassa on ihmisiä. Joillakin nännin alue ja nännit ovat suuremmat tai tummemmat kuin toisilla, toisilla ne taas ovat esimerkiksi enemmän koholla kuin toisilla. Mitään oikeaa muotoa tai kokoa ei kuitenkaan ole olemassa rintojen/nännien suhteen, joten asiasta ei kannata kantaa huolta. Jokainen meistä on erilainen yksilö ja arvokas sellaisena kuin on.

Voit halutessasi lukea lisää rinnoista ja niiden kehityksestä täältä.

Oliko vastauksesta hyötyä?