Seksi
Nimimerkki: Jaju

Kannattaako kokeilla karvojen ajelua peniksestä ennen ekaa seksikertaa? Millaisia muita vinkkejä ekaan kertaan ja suuseksiin?

Meillä on eka kerta kohta, tyttöystävä haluaa että ajaisi mun karvat peniksestä. Kannattaako sitä kokeilla? Penis on kiva paitsi se muuttaa tosi paljon kokoo ja muotoo kiihotuksessa. Että on aluksi tosi pieni, mutta kiihotuksessa paljon isompi ja vääntyy masuun kiinni. Mitä vinkkejä ekaan kertaan ja vaikka suuseksiin?

Heippa ja kiitos kysymyksestäsi!

Hienoa, että olette jo keskustelleet jonkin verran omista toiveistanne ennen ensimmäistä kertaa. Tyttöystäväsi on ilmaissut oman mieltymyksensä karvojen ajeluun. Voit kokeilla sitä, jos ajatus karvojen ajelusta kiinnostaa sinua. Sinä itse päätät kehostasi ja miten haluat edetä tässä asiassa.

Ennen ensimmäistä kertaa on hyvä keskustella siitä, ovatko molemmat valmiita seksiin ja mitä seksissä haluaa tai ei halua tehdä. Seksiin liittyvistä tunteista ja ajatuksista kertominen avoimesti kumppanille auttaa vähentämään ensimmäisiin seksikokemuksiin usein liittyvää jännitystä. Ennen seksin aloittamista molempien osapuolten tulisi myös olla tietoisia seksiin liittyvistä vastuista, kuten raskauden ja seksitautien ehkäisystä.

Oletkin jo huomannut, että penis kasvaa ja muuttaa muotoaan kiihottuessa. Tutkikaa muutenkin kehonne reaktioita ja opetelkaa rauhassa seksuaalista nautintoa. Myös seksin aikana on hyvä kuunnella kumppanin toiveita ja kertoa mitä itse haluaa. Näin oppii, mistä kumppani pitää esimerkiksi suuseksin aikana.

Väestöliiton sivuilta voit lukea lisää seksistä ja katso myös artikkelimme ekasta kerrasta.

Mukavaa syksyä teille molemmille!

Oliko vastauksesta hyötyä?