Seksi
Nimimerkki: ongelma

Herkkä siemensyöksy

Minua vaivaa voimakas kiihottuminen ja herkkä siemensyöksy, kun hyväilen tyttöystävääni. Hänelle pitkä esileikki on tärkeä kiihottumisen ja kostumisen takia, ja minustakin se on ihanaa (liiankin ihanaa). En kestä sitä itse loppuun asti, saati että pääsisimme yhdyntään. Olen lauennut monesti noin 20 minuutin hyväilyjen jälkeen. Penis on ollut kivikova, ja siemensyöksy tullut suuseksiä antaessa tai pyllyä hyväillessä. Aistini eivät vaan kestä sitä herkkua riittävän kauan. Ja laukeamisen jälkeen penis tarvitsee pitkän lepoajan. On käynyt siis niin, että kun valmistelen tyttöystävääni yhdyntään, menetän samalla itse mahdollisuuden päästä siihen. Mikä neuvoksi?

Hei ja kiitos viestistäsi!

Kuulostaa siltä, että kiihotutte hyvin eri tahtisesti. Tämä usein aiheuttaa haasteen yhteiselle seksille. Tilanteessa täytyykin pohtia, kuinka voisitte harrastaa seksin niin, että molemmat saavat nauttia omalla tavallaan.

Voisiko osa seksikerroista olla lyhyempiä ja osa keskittyä pidempään nautinnon tuottamiseen? Onko sinun mahdollista tasata omaa kiihotustilaa jollain tavalla seksin aikana? Oletteko kokeilleet seksiä niin, että sinun laukeamisesi jälkeen jatkatte kumppanisi kiihotusta tavoilla, johon ei vaadita kiihottunutta penistä?

Seksiä voi harrastaa hyvin luovasti, siinä ei tarvitse olla tietynlaista kaavaa. Keskustele kumppanisi kanssa avoimesti omista toiveistasi seksin suhteen. Kuuntele myös kumppanisi toiveita. Voitte tehdä seksistä juuri teidän näköistänne.

Samaa aihetta on Fressiksessä pohtinut myös nimimerkki Poika 16v.

Aurinkoista kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?