Seksi
Nimimerkki: Jarmo

Yölliset siemensyöksyt

Hei! Voisitteko antaa tietoja yöllisistä siemensyöksyistä? Olen 18v nuori mies, ja minulla on alkanut olla aika usein siemensyöksyjä nukkuessani. Niitä voi olla 3-4 kertaa viikossa. Miksihän ne ovat nyt yleistyneet? Onko normaalia, että herään kohta laukeamisen jälkeen? Olisiko luonnollisempaa nukkua koko ajan, ja huomata vasta aamulla lakanan kostuminen. Olenkohan nukkuessani kosketellut pippeliä, ennen kuin saan siemensyöksyn, vai voiko se tulla muutenkin? Joskus muistan nähneeni unta, jossa olen kauniin tytön kanssa ilman vaatteita, ja alamme hyväillä toisiamme. Sellaisen seksiunen jälkeen siemensyöksy tuntuu kaikkein parhaimmalle. Mistä muuten johtuu, että nukkuessaan tuntee laukeamisen? Voiko märkiä unia olla vielä sen jälkeen, kun on seksiä tyttöjen kanssa?

Hei ja kiitos viestistäsi!

Yölliset siemensyöksyt ovat normaaleja kehon seksuaalisia reaktioita ja nuoret miehet kokevat niitä usein toistuvasti. Tämä saattaa selittyä sillä, että seksi ja seksuaalisuus alkaa kiinnostamaan enemmän ja teema tulee myös sen vuoksi uniin ja mielikuviin. On myös todettu, että testosteronihormoni on korkeimmillaan tavallisesti aamuyöllä, minkä vuoksi miehet kokevat yöllisiä erektioita ja siemensyöksyjä.

On täysin luonnollista, että yölliset mielikuvat ja mielihyvän tuntemus edesauttaa kehon koskettelua. Yöllisiin siemensyöksyihin ei kuitenkaan aina tarvita koskettelua ja niitä voi esiintyä myös silloin, kun on aktiivinen partneriseksielämä. Yölliset siemensyöksyt jatkuvat hyvin yksilöllisesti läpi elämän, mutta usein vähenevät aikuisiällä.

Kivaa syksyn jatkoa!

Oliko vastauksesta hyötyä?