Seksi
Nimimerkki: nautiskelija

Yölliset siemensyöksy

Onko minun tavassani suhteutua itsetyydytykseen ja laukeamiseen jotakin ihan outoa? Olen 17v poika, enkä harrasta juurikaan itsetyydytystä. En tee sitä, koska haluan saada mahdollisimman usein siemensyöksyn nukkuessani. Se tuntuu minusta nautinnollisen ihanalta, ja paljon paremmalle kuin itsetyydytyksellä aikaan saatu. Minulla on märkiä unia 4-5 kertaa viikossa. Ne ovat lisääntyneet viimeisen puolen vuoden aikana. Osaatteko sanoa, mistä se voi johtua? Nukkumaan käydessäni ajattelen tyttöjä, ja pari kertaa viikossa katselen pornoakin. Nukkumaan käydessä minulla on siis seksi mielessä, ja kova penis. Nukahdan nopeasti. Herään aina pian siemensyöksyn saatuani. Tuntuu ihanalta olla ihan unenpöpperössä, koska tiedän nukkuvani sen jälkeen todella sikeästi. Otan vain housut jalastani, pyyhin peniksen paperilla ja samassa nukahdan taas. Nukun 8-9 tuntia yössä. Onko tämä mielestänne normaalia? Toki haluaisin kokemuksia myös seksistä tyttöjen kanssa.

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Yölliset siemensyöksyt ovat yleisiä ja etenkin nuoret miehet kokevat toistuvasti niitä. Yölliset siemensyöksyt voivat johtua kiihottavista unista sekä rentoutuneesta kehosta ja mielestä. Myös testosteronihormoni on korkeimmillaan tavallisesti aamuyöllä, joka edesauttaa kiihottuneisuutta ja siemensyöksyjä.

Kuulostaa siltä, että saat paljon nautintoa yöllisistä siemensyöksyistä. Se on täysin normaalia ja varmasti sinulle hyväksi. Oletkin huomannut nautinnon positiivisia vaikutuksia itseesi, kuten unen laadun paraneminen. Jokaisella on oikeus toteuttaa seksuaalisuutta omannäköisesti, omaa kehoa ja mieltä kuunnellen.

Aurinkoista loppukevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?