SeksiYleinen
Nimimerkki: 16v

Yöllinen kipu peniksessä

Moi! Olen tuntenut monena yönä parin viikon aikana kipua peniksessä. Se on outo tunne. Mielestäni olen unessa, mutta tunnen silti kuinka penikseen sattuu. Se häiritsee unta. Olen runkannut iltaisin, mutta lopettanut, kun on alkanut tuntua, että laukeaisin. Monena iltana nukkumaan käydessäni penis on ollut jäykkä. Olisin halunnut laueta nukkuessani, mutta niin ei ole käynyt yli kuukauteen. Mistähän tuo yöllinen kipu peniksessä johtuu? Ei sitä onneksi päivällä ole ollut. Onkohan kaikki kunnossa?

Hei ja kiitos kysymyksestä! Sinulla on siis ollut nyt useampana yönä kipua peniksessäsi ja koet tunteen oudoksi. ”Sähköpostin välityksellä” vaivaan on valitettavasti vaikeaa ottaa tarkemmin kantaa, joten kehottaisin sinua hakeutumaan lääkärin vastaanotolle. Asia tuntuu häiritsevän sinua ja tunne häiritsee jopa untasi. Lääkärin vastaanotolla vaivaasi voidaan tutkia tarkemmin ja senkin toteaminen, ettei kyseessä ole mikään vakava asia, voi jo helpottaa oloasi.

Olet ilmeisesti tarkoituksella keskeyttänyt tyydyttämisen ennen laukeamistasi etkä siksi, että itsetyydytys sattuisi? Ja peniksesi on ilmeisesti ollut jäykkä tämän itsetyydytyksen seurauksena? Voit kertomasi perusteella hyvin itsetyydyttää ja antaa itsesi lauetakin, jos haluat ja itsetyydytys ei tunnu kivuliaalta. Nuorilla miehillä voi tulla erektio myös ilman itsetyydytystä tai seksuaalista kiihottumista, esimerkiksi jos jokin hankaa penistä, on virtsaamisen tarve, innostuu tai jännittää. Lisäksi miehille ja pojille tulee erektioita normaalisti useitakin yön aikana. Jos itsetyydytys sattuu tai erektio kestää erittäin pitkään tai on kivulias, on edelleen syytä käydä lääkärin vastaanotolla.

Hyvää syksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?