Seksi
Nimimerkki: Sara14 vaan
Ikä: 13-15v

Voinko ottaa poikakaverin pippelin pään suuhun ilman huolta seksitaudeista?

Voinko ottaa poikakaverini pippelin pään suuhuni ilman huolta seksitaudeista? Meillä ei kummallakaan ole ollut seksiä ennen tätä, eikä siis vieläkään. Tarkoitus olisi kosketella kielellä pippeliä ja on kai todennäköistä, että saisin suuhuni spermaa. Onhan sperma turvallista ottaa suuhun?

Moi!

Kerrot haluavasi harrastaa suuseksiä poikaystäväsi kanssa, ja pohdit, voiko siinä yhteydessä tarttua seksitauti. Jos teillä kummallakaan ei ole ollut aiemmin minkäänlaista seksiä (suuseksi, penis-emätin-yhdyntä, anaaliseksi) toisen ihmisen kanssa, ei teillä voi myöskään olla seksitautia. Seksitaudit eivät ilmesty tyhjästä, vaan ne on saatava joltain, jotta ne voivat myös tarttua eteenpäin. Voitte siis olla asian suhteen huoletta.

Kysyt myös, onko turvallista ottaa spermaa suuhun. Kyllä, se on turvallista, jos ei ole seksitauteja. Sinun ei kuitenkaan tarvitse niin tehdä, jos et halua. Yleisesti haluaisinkin kannustaa teitä vielä yhdessä juttelemaan poikaystäväsi kanssa siitä, mitä haluatte/ette halua seksissä tehdä toisillenne ja mitä toivoisitte/ette toivoisi itsellenne tehtävän. Seksissä on tärkeä kunnioittaa toisen haluja ja jokaiseen seksuaaliseen tekoon tarvitsee molempien osapuolien suostumuksen. Voit halutessasi lukea lisää suostumuksesta täältä.

Oliko vastauksesta hyötyä?