Seksi
Nimimerkki: epävarma
Ikä: Yli 18v

Voiko vaatteiden läpi tulla raskaaksi?

Voiko tulla raskaaksi jos on pikkuhousut jalassa? Poikakaverin kanssa halailtiin ja oltiin sylikkäin. En tiedä oliko miten kiihottunut. Mitään märkää ei kyllä tuntunut, mutta välillä osui alapäät yhteen ja oli vähän aikaa vastakkain. Mulla oli pikkuhousut ja poikakaverilla bokserit.

Moikka!

Kuvaamassasi tilanteessa raskauden alkaminen ei ole mahdollista, sillä vaatteiden läpi ei voi tulla raskaaksi. Eli ei syytä huoleen 😊 Jotta raskaus voi alkaa, vaatii se tuoreen siemennesteen tai esiliukasteen päätymisen emättimeen. Tavallisimmin raskaus alkaa penis-emätinyhdynnässä, jossa ei käytetä mitään ehkäisymenetelmää. Lisätietoa raskauden alkamisesta voit lukea täältä. Mikäli raskauden mahdollisuus joskus vielä mietityttäisi sinua, ainoa tapa varmistua asiasta on tehdä raskaustesti.

Kun seksin harrastaminen toisen kanssa on ajankohtaista, on ennen sitä tärkeä keskustella raskauden ja seksitautien ehkäisyyn liittyvistä asioista ja hoitaa ne yhdessä kuntoon. Lisäksi kumppanin kanssa kannattaa muutenkin jutella seksiin liittyvistä asioista, mitä esimerkiksi toivoo seksiltä ja mitä ei halua seksissä tehdä. Seksiin tulee aina olla molempien osapuolten suostumus.

Kivaa alkanutta kevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?