Seksi
Nimimerkki: Kääk

Voiko seksitauti tarttua alusvaatteiden välityksellä?

Moikka! Voiko seksitauti tarttua alusvaatteista? Stringit olivat pojan boksereitten päällä jotka olivat käytetyt. Voiko seksitauti tarttua stringeihin ja sitä kautta minuun, kun käytin niitä? Jos pojalla siis olisi jokin tauti? Alusvaatteet olivat lattialla päällekkäin ainakin 8h. Elääkö seksitaudit alusvaatteissa? Onko näin mahdollista saada tartunta? Netistä ei löytynyt tietoa kauanko seksitaudit elävät kehon ulkopuolella.

Hei,

Olet huolissasi mahdollisesta seksitaudin tarttumisesta kuvaamassasi tilanteessa. Voit heti alkuun heittää huolesi pois, sillä seksitaudit edellyttävät suoraa limakalvokontaktia tai erite-limakalvokontaktia, joita erilaiset seksitilanteet ovat. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi penis-emätinyhdyntä, anaaliyhdyntä, suuseksi sekä käsi- tai välineseksi, jossa kosketellaan ensin toisen sukuelimiä ja heti välittömästi samalla kädellä tai välineellä toisen sukuelimiä.

Mietit, voiko juuri alusvaatteissa oleva mahdollinen erite tarttua toiseen alusvaatteeseen ja sitä kautta tarttua toiseen ihmiseen. Tällaisessa tilanteessa erite ja mahdollinen seksitaudin aiheuttaja ehtii jo kuivua ja kuolla. Tartunta vaatii aina välittömän ja suoran kontaktin limakalvolle.  Päällekkäin olleiden alusvaatteiden välityksellä siis ei varmuudella ole mahdollista saada seksitautia. Voit lukea lisää seksitautien tarttumisesta Fressiksestä.

Hauskaa helmikuuta!

Oliko vastauksesta hyötyä?