Seksi
Nimimerkki: peppu-Laura

Voiko aurinkorasvaa käyttää liukuvoiteena?

Kysymystä on muokattu. Kysyjä kertoo harrastaneensa anaaliseksiä ja käyttäneensä liukuvoiteena aurinkorasvaa. Hän on huolissaan siitä, voiko siitä olla hänelle jotain haittaa.

Moikka! Kiitos kysymyksestäsi.

Emme suosittele aurinkorasvan käyttöä liukuvoiteena. Vaikka sinulle tai kumppanillesi ei ole tullut tuotteesta ärsytysoireita intiimialueen iholle, emme silti suosittele aurinkorasvan käyttöä liukuvoiteena, koska se ei ole siihen käyttöön tarkoitettu tuote. En kuitenkaan usko, että sinun tarvitsee olla huolissasi siitä, että näin pääsi kertaalleen tapahtumaan.

Suosittelemme, että jatkossa käytätte kumppanisi kanssa anaaliseksissä liukuvoidetta, joka on tähän tarkoitukseen tarkoitettu. Niitä on olemassa monenlaisia ja monen hintaisia, ja niitä saa tilattua myös nettikaupoista, jos lähikaupasta ostaminen hävettää, kuten viestissäsi kerroit. Teille sopivimman tuotteen löydätte kokeilemalla. 🙂 Kaikenlaisessa anaaliseksissä erityisen tärkeää on myös huolehtia hygieniasta. Lue lisää liukuvoiteista täältä ja anaaliseksistä täältä.

Mukavaa talven jatkoa!

Oliko vastauksesta hyötyä?