Seksi
Nimimerkki: poika12v

Tytön näkeminen alasti

onko se paha juttu jos oikein kovasti haluisin nähdä jonkun mun ikäisen tytön pimpan? tai nähdä alasti tytön. ja miten sellaiseen tilanteeseen voisi päästä?

Moikka!

On ihan luonnollista, että sinun iässäsi alkaa kiinnostaa seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvät asiat. Se ei ole siis mitenkään paha asia, vaan ihan normaalia. Mietit, miten voisit päästä tilanteeseen, että näkisit tytön alasti. Ennen kuin hakeutuu tilanteisiin, joihin liittyy esimerkiksi alastomuutta toisen kanssa, on hyvä antaa rauhassa aikaa itselle tutustua omaan kehoon ja seksuaalisuuteen. Itsetyydytys on mahtava tapa oppia siitä, minkälainen kosketus tuntuu hyvälle ja mikä ei. Itsetyydytyksen avuksi voi ottaa mielikuvituksen ja mielikuvissa voi kumppanina olla kuka tahansa. Mielikuvitus ja fantasiointi on turvallinen tapa tutkia sitä, mitkä asiat itseä kiihottavat. Voit lukea aiheesta lisää täällä. Itsetyydytystä voi tehdä monella tavalla, nuorille suunnattuja vinkkejä löydät esimerkiksi täältä.

Kun on tutustunut omaan kehoon ja seksuaalisuuteen, on aikanaan helpompi edetä sitten kumppanin kanssa tutustumaan seksiasioihin yhdessä. Seksiasioissa ei kannata kiirehtiä, vaan antaa oman kehon ja mielen rauhassa kehittyä. Ennen kuin ryhtyy seksuaalisiin tekoihin toisen kanssa, on myös tärkeää, että tuntee itseään jo sen verran, että tietää mitä haluaa ja mitä ei, ja uskaltaa sen myös sanoa ääneen. Seksiin toisen kanssa liittyy myös paljon vastuuta, sillä seksissä on tärkeää huolehtia sekä ehkäisystä, että siitä, että seksiin osallistuvilla on hyvä olla.

Voit siis nyt hyvin keskittyä nauttimaan oman kehon ja mielikuvituksen kautta seksistä itsesi kanssa. Ja myöhemmin edetä sitten ajan kanssa kokemaan alastomuutta ja seksiin liittyviä asioita yhdessä toisen kanssa.

Oliko vastauksesta hyötyä?