Seksi
Nimimerkki: Antero

Siemensyöksyt öisin ja itsetyydytyksessä

Oon tosiaan 15v poika ja murrosikä ihan ajallaan muuten, mutta yöllisiä siemensyöksyjä en oo ainakaan tietääkseni vielä saanut. Kyllä sitä siemennestettä siis muuten tulee kun ajelee lapaan, mutta yöllä nukkuessa ei oo mielestäni ikinä yhtään tullu. Ainakaan en oo aamulla huomannut eikä oo lakanat ollu mällissä. Muuten murrosikä ihan ajallaan ja hyvin mut tota vaan aina välillä mietin kun vissiin sen pitäs olla ihan ekoja murrosiän merkkejä. En oo kellekään viittiny sanoo ku eipä oikeen haittaakkaa ku runkatessa tosiaan tulee mälliä.

Moikka nimimerkki Antero,

kiitos yhteydenotosta. Tosi hyvä, että selvität mieltäsi askarruttavaa asiaa.

Koska onnistut saamaan siemensyöksyn itsetyydytyksessä, tarkoittaa se sitä, että peniksesi toimii siemensyöksyjen osalta ”oikein”. Sinun ei tarvitse olla siis huolissaan siitä, ettet ole saanut yöllistä siemensyöksyä. On oikeastaan sama, miten siemensyöksyn saa, mutta niiden alkaminen kertoo murrosiän kehityksestä ja sukukypsyyden saavuttamisesta. Siemensyöksyjen alkaminen mahdollistaa lisääntymisen, samoin kuin kuukautisten alkaminen henkilöillä, joilla on kohtu.

Voit halutessasi lukea aiheesta lisää Väestöliiton artikkelista ”Mitä siemenneste on?”, sekä jutella aiheesta Väestöliiton Seksuaalineuvontachatissa.

Oliko vastauksesta hyötyä?