Seksi
Nimimerkki: Cape

Siemensyöksyn säätely ja nautinto seksissä

Moikka! Olen 18v mies, ja seksi kiinnostaa minua kovasti. Haluaisin tietää, voiko mies hallita siemensyöksyn tulon niin hyvin, että päättäisi itse milloin antaa sen tulla. Se antaisi huimat mahdollisuudet seksistä nauttimiseen. Kun pystyisi säilyttämään sen tunteen, joka on juuri ennen siemensyöksyn tuloa, eli että kiihotus pysyisi huipussaan, mutta ei menisi rajan yli. Naiset ehtisivät myös aina mukaan ja saisivat orgasmin, kun yhdyntää voisi jatkaa niin kauan kuin haluaa. Ja suuseksiä voisi jatkaa aivan loputtomiin, jos ei laukeaisi ennen kuin haluaa. Jos tuollainen taito olisi mahdollista opetella, olisin erittäin kiinostunut siitä. Voisitteko neuvoa minua tässä, kiitos.

Moikka ja kiitos kysymyksestä!

Siemensyöksyä voi jossain määrin säädellä ja hallita. Kun tuntee, että laukeaminen on lähellä voi tahtia hidastaa tai pitää pienen tauon ennen jatkamista. Terskan päätä voi myös napakasti puristaa niin että etu- ja keskisormi on terskan alapinnalla olevan jänteen (frenulum) kohdalla ja peukalo terskan tyven päällä. Myös erilaisia seksitapoja voi kokeilla, jolloin stimulaatio penikseen on erilainen.

On luonnollista, että seksin aikana kiihottumisen taso voi vaihdella, eli välillä kiihottuminen voi olla huipussaan ja välillä nautinnon kokemus tasaisempaa. Kuvaamasi jatkuvan huippukokemuksen ylläpitäminen ei varmaankaan ole mahdollista, mutta seksistä voi silti nauttia monella tasolla koko seksin ajan.

Mukavaa loppusyksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?