Seksi
Nimimerkki: Poika 09

Seksistä puhuminen seurustelukumppanin kanssa

Haluaisin harrastaa seksiä tyttöystäväni kanssa mutta en oo varma että haluaako hän mua. Mitä pitäisi tehdä?

Moikka ja kiitos viestistäsi!

On tosi luonnollista, että iässäsi seksiin liittyvät asiat alkavat kiinnostaa. Pohdit, haluaisikohan tyttöystäväsi harrastaa seksiä kanssasi. Tämä ei selviä oikeastaan millään muulla tavalla, kuin että kysyt häneltä asiasta. Ennen seksin harrastamista olisi tosi tärkeää ylipäätään pystyä keskustelemaan kumppanin kanssa avoimesti seksiin liittyvistä asioista; millaisia toiveita molemmilla osapuolilla seksiin liittyy, mitä seksissä haluaa tai ei halua tehdä, mikä seksissä ehkä mietityttää jne. Lisäksi ehkäisyyn liittyvät asiat on hyvä olla mietittynä ennen seksin aloittamista.

Täytyy myös olla valmis kunnioittamaan sitä, jos toinen ei koe vielä olevansa valmis seksuaalisiin tekoihin tai ei niitä muutoin halua. Se, milloin jokainen on valmis seksiin, on todella yksilöllistä. Seksin pariin ei kannata myöskään kiirehtiä. Jos mielessä on vielä paljon ratkaisemattomia kysymyksiä seksiin liittyen, voi olla hyvä vielä odottaa.

Kannustan sinua siis ottamaan asian rohkeasti puheeksi tyttöystäväsi kanssa. Voit myös lisäksi tutustua aiheeseen liittyviin sisältöihin Fressiksen sivuilla tai Väestöliiton Hyvä Kysymys -palvelussa.

Aurinkoista kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?