Seksi
Nimimerkki: V04

Seksistä puhuminen ja suuseksin toteuttaminen

Puhuimme poikaystävän kanssa, kuinka voisin kosketella häntä. Olemme olleet vasta vähän aikaa yhdessä, ja kaikki on uutta. Hän tahtoisi, että pussailisin pippeliä ja alkaisin imeä sitä. Haluan, että hän nauttisi kosketuksestani. Jännittää, etten vain kolhisi hampaillani pippeliä imiessäni. Kuinka voin välttää sen? Eikö ole iso vaara, että hammas tekisi kipeää?

Moikka!

Hyvä, että olette jutelleet poikaystäväsi kanssa siitä, millainen kosketus tuntuisi hänestä hyvältä. Tärkeää on kuitenkin myös se, että näiden asioiden tekeminen tuntuu myös sinusta hyvältä, ja ettet koe painetta tehdä jotain, mitä et halua tehdä. Kerroit, että pelkäät satuttavasi poikaystäväsi penistä suuseksitilanteessa hampaillasi. Tämäkin on asia, josta sinun kannattaa jutella poikaystäväsi kanssa, ja pyytää häntä ohjaamaan sinua suuseksin aikana ja kertomaan, miltä hänestä tuntuu ja mikäli häneen sattuu.

Seksiäkin täytyy opetella ja harjoitella yhdessä ja oppimiseen kuuluvat myös virheet ja ajoittainen epäonnistuminen. Hampaat voivat osua joskus kipeästi, mutta sitten tilanne menee ohi ja tulee uusi mahdollisuus. Tärkeintä on, että teillä on luottamuksellinen suhde, ja että voitte keskustella kaikesta seksiin liittyvästä toistenne kanssa. Kokeilkaa siis erilaista hyväilyä yhdessä ja jutelkaa siitä, mitä kumpikin haluatte tehdä, ja mikä kummastakin tuntuu hyvältä.

Tässä vielä Fressiksen vinkkejä suuseksiin.

Oliko vastauksesta hyötyä?