SeksiYleinen
Nimimerkki: Hellurei

Saippua ja kirvely alapäässä

Olin suihkussa ja sheivasin mun alapään kokonaan, oon siis tyttö, sitte vasta sen sheivaamisen jälkeen pesin mun kehon saippualla, ja sit sitä saippuaa meni mun alapäähän ja siinä ei ollu niitä karvoja suojaamassa sitä, niin se kirveli ihan todella paljon, joten onks se vaarallista et se kirveli niin paljon? Onks se jotenki haitallista? Tai ku viel ku olin tullu suihkusta jo pois niin se kirveli viellä jotain 6h sen jälkeenkin ku olin ollu suihkussa niin onks siit jotain haittaa, niinku onks se haitallista? Ja sit ku se ei ollu mitään alapään pesu saippuaa vaan jotain vartalon pesu saippuaa missä se PH arvo ei vastannu yhtään sitä alapään pesu saippuan PH arvoo?

Moikka!

Sinulla ei ole syytä huoleen. Kirvely alapäässä on johtunut varmasti siitä, että saippua on hetkellisesti ärsyttänyt alapään herkkää ihoa/limakalvoja. Tästä ei siis aiheudu sen suurempaa haittaa.

Jatkossa on hyvä muistaa, että hygienian kannalta hellä ulkosynnyttimien vesipesu päivittäin riittää. Saippuat voivat ärsyttää ja kuivattaa alapään herkkää ihoa. Emätin ei tarvitse puhdistuakseen huuhteluita tai suihkuja, vaan se puhdistaa itse itsensä esimerkiksi valkovuodon avulla.

Aihe on mietityttänyt Fressiksessä myös nimimerkkiä kisukiisseli.

Oliko vastauksesta hyötyä?