Seksi
Nimimerkki: Moi

Rintojen kasvu

Moi oon siis 15v. Mietin että voiko mun rinnat vielä kasvaa. Ne alko kasvaan ehk joskus ku olin jotai 11v. Ja olin siit tosi innoissani, mut sit heti kun ne oli alkanu kasvaa nii heti ne lopetti sen. Sen jälkeen ne ei oo enää kasvanu yhtään. Mietin siis et onks se mahollista et 4 vuoden tauon jälkeen no vois viel alkaa kasvaan?

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Rinnat alkavat kasvaa murrosiän alkuvaiheessa. Kerroit, että sinulla rinnat alkoivat kasvaa n. 11-vuotiaana ja sitten kasvu loppui. Ymmärsin viestistäsi, että rintojesi koko ei siis kasvanutkaan enää seuraavina vuosina. Rintojen kehitys ja lopullinen koko riippuvat paljon perintötekijöistä. Rintojen kehittyminen periytyy sekä isältä että äidiltä. Esimerkiksi äidin rintojen koon perusteella ei voida suoraan sanoa minkä kokoiset rinnat nuorelle kasvavat, vaan voi olla, että nuori perii rintojen koon ja muodon isän puolen suvusta.

Rintojen kehitys kestää normaalisti 3-5 vuotta. Rintasi saattavat siis vielä kehittyä, esimerkiksi muoto muuttua, mutta rintojesi koko ei välttämättä paljoa enää muutu. On kuitenkin hyvä muistaa, että rinnat eivät ole koskaan täysin valmiit, sillä ne muuttuvat ja muotoutuvat koko elämän ajan. Voit lukea lisää rintojen kehittymisestä täältä.

Aurinkoista kevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?