Seksi
Nimimerkki: tuijottaja
Ikä: 9-12v

Rannalle meneminen ja alastomuus

hei! me ollaan menossa perheen kaa ulkomaille sellaseen paikkaan jossa on monta rantaa ja varmaan ollaan siellä paljon. mä kuulin yheltä kaverilta joka on käyny samassa paikassa että siellä monet naiset on rannalla tissit paljaina ja mä en oikeen tiedä mitä mä aattelen siitä. niinku ois kiva nähdä tissejä mut sit en haluu jäädä tuijottamaan ja kans en haluu että pippeli alkaa seisomaan jos ne näyttää liian kivoilta. mitä mun pitää tehdä jos kuitenkin sit haluun mennä rannalle?

Moikka! Kiva että otit meihin yhteyttä 😊

Voin kuvitella, että aihe mietityttää sinua paljon, ja on itseasiassa hyvin luonnollista ja hyväkin juttu, että pohdit asiaa. Murrosiässä kehossa ja mielessä tapahtuu paljon monenlaisia muutoksia, ja muiden ihmisten kehot alkavat uudella tavalla kiinnostaa. Myös keho saattaa herkemmin reagoida siihen, mitä ympärillä näkee, esimerkiksi juuri tuolla tavalla, että tulee erektio, vaikka sitä ei haluaisikaan. Se on hyvin luonnollista, eikä millään tavalla hävettävä asia. Ymmärrän tietenkin, että julkisella paikalla se voi tuntua sinusta kiusalliselta.

Kerrot, että et tiedä mitä ajattelet siitä ajatuksesta, että rannalla näkyy puolialastomia ihmisiä. Tämä on myös hyvä pohdinta, eikä kenenkään tarvitsekaan nähdä sellaista, mikä tuntuu itsestä jollain tavalla ikävältä, tai mitä ei ole muuten valmis tai halukas näkemään. Kerrot, että paikassa, johon matkustatte, on monta rantaa. Koska en tiedä mihin matkustatte, on minun vaikea arvioida sitä, millaisia rantoja kyseisellä alueella on, mutta entä jos kävisit katsomassa ovatko jotkut rannat sellaisia, joissa ei ehkä ole niin paljoa ihmisiä puolialasti? Uskon, että näissä on eroja eri rantojen välillä, ja jotkut rannat ovat varmasti ”perhe- ja lapsiystävällisempiä”, joissa ihmiset ovat uikkarit päällä.

Miltä sinusta tuntuisi ajatus siitä, että juttelisit tästä asiasta vielä jonkun luotettavan aikuisen kanssa? Näin saisit tukea pohdintoihisi. Voi olla, että esimerkiksi omien vanhempien kanssa voi tuntua haastavalta ottaa asia puheeksi, mutta entä jokin toinen luotettava aikuinen? Myös siitä voi olla apua, että juttelet asiasta kaverisi kanssa, jos hänellä on näistä paikoista kokemusta. Netarista löydät lapsille ja nuorille suunnattuja chat-palveluita, joissa voit jutella asiasta myös nimettömästi.

Toivottavasti tästä vastauksesta oli sinulle jotain apua ja pystyt myös nauttimaan matkastanne! 😊

Oliko vastauksesta hyötyä?