Seksi
Nimimerkki: Korir

Peniksen tuntoherkkyys ja pippelin pesu

Saisinko vinkkejä, kuinka voisin totutella esinahan alaista tuntoherkkää ihoa kosketuksille? Iho tuntuu tosi ohuelta ja herkältä. Sormella kokeileminen tuntuu samalla houkuttelevalta, aika kivalta mutta se on tehtävä hyvin varovasti. Koskettelu saa pippelin erittäin kovaksi. Esinahka kiristää silloin, mutta sen saa terskan taakse. Miten voisin tehdä pippelinpesut? Tuntuu nololta kysyä sitä. Sehän pitäisi käydä helposti ja luontevasti. Haluaisin, että joku tyttö ihastuisi minuun, ja tahtoisi joskus kosketella minua. Sitä ennen pitäisi pystyä pesemään ja runkkaamaan ilman aristelua. Olen vähän ymmälläni, että en pysty siihen vielä.

Hei!

Kysyt ja kerrot viestissäsi useampia asioita. Tässä tiiviisti vastauksia niihin.

Esinahan alainen alue peniksessä on herkkää aluetta, jonka koskettelu aiheuttaa monille mielihyvää ja kiihottumista. Siitä syystä penis jäykistyy, tulee erektio ja esinahka voi tuntua kiristyvän. Tuntoherkät ihoalueet tottuvat koskettelulle ajan kuluessa, tosin useimmiten kosketusherkkyyttä ei saa koskaan kokonaan pois ja hyvä niin – kehon eri paikkojen kosketusherkkyys tekee koskettelusta nautinnollista ja siitä on hyötyä itsetyydytyksessä ja seksissä ylipäänsä.

Voit siis kosketella itseäsi juuri sen mukaan, mikä tuntuu hyvältä. Opettele ihan rauhassa itsetyydytystä ja oman kehosi nautintoa. Tulee vielä aika, kun seksi toisen kanssa tuntuu oikealta ja hyvältä, mutta siihen ei ole kiirettä. Siitä voi vaikka ensin haaveilla. Samoin ihastuminen ja mukavan tytön löytyminen ovat asioita, jotka vaativat ”harjoittelua”. Kun olet oma hurmaava itsesi ja tutustut mukaviin tyyppeihin, löytyy varmasti sellainen tyttö, jonka kanssa voit lähentyä pikkuhiljaa tutustuen.

Peniksen pesuksi riittää vesipesu aamuin illoin, ilma saippuaa tai pesuaineita. Jos esinahan saa vedettyä terskan taakse, kannattaa pestä myös esinahan alta. Mikäli sitä ei saa venytettyä, ei sitä pidä väkisinkään vetää taakse. Esinahka myös venyy ajan ja iän myötä itsekseen. Omasta hygieniasta huolehtiminen on tärkeää ja luonnollista, eikä siinä ei ole mitään noloa – päinvastoin. Oma keho on kaikin puolin arvokas, ei häpeän asia 😊

Mukavaa kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?