Seksi
Nimimerkki: Kolmetoista

Onko seksuaaliset fantasiat ok?

Mietin sellasta että mun luokalla on yks tosi nätti tyttö ja nyt useesti oon kuvittellu että laittaisin mun pippelin sen pimppaan. En oo aikasemmin ajatellu sellasta niin vähän ihmettelen että miks. Ja onks se ok että kuvittelen sellasta vaikka mä tiiän että se ei koskaan tuu antamaan mun tehdä silleen

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Seksuaaliset fantasiat ovat täysin sallittuja 😉 Seksuaaliset fantasiat ovat hyvin tavallisia, lähes jokaisella ihmisellä on seksifantasioita ja ne yleistyvät yleensä juuri murrosiässä, kun seksi muutenkin alkaa kiinnostaa.

Ajatukset ovat vain ajatuksia ja siksi on täysin ok, että ajattelet tätä luokkasi tyttöä seksuaalisessa mielessä. Joskus fantasiat toimivat paremmin vain fantasioina, mutta jos olet oikeasti ihastunut tähän tyttöön, voisitko kuvitella lähestyväsi häntä ja kertoa ihastuksestasi? Siinä vaiheessa kannattaa jättää kertomatta seksuaalisista fantasioista häntä kohtaan, ja yrittää ennemminkin tutustua ja selvittää, voisiko ihastuksen tunne olla molemmin puoleinen. Voit käydä lukemassa vinkkejä ihastuksesta kertomiseen täältä.

Jos kyseessä ei ole ihastus vaan puhtaasti seksuaalinen fantasiasi, sekin on ihan ok 😉

Kivaa loppuvuotta!

Oliko vastauksesta hyötyä?