MieliSeksi
Nimimerkki: Onneton

Onko normaalia, jos ei ole ihastunut kehenkään muutamaan vuoteen?

Moi!
Onko normaalia jos ei ole ollut ihastunut keneenkään tyyliin 2 vuoteen😅🙁Elämä tuntuu todella tylsälle ilman mitään ihastusta…se on aina välillä vähän ärsyttävää kun kaverini puhuvat ihastuksistaan🙄
Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

Moikka!

Ihastuminen on kyllä mahtava ja energiaa elämään tuova tunne, ihan niin kuin kuvasitkin. Ihastuminen on kuitenkin siitä erikoinen juttu, että sitä ei voi pakottaa tulevaksi. Oikeastaan tuntuu joskus siltä, että mitä kovemmin sitä tunnetta koittaa löytää, niin sitä kauempana se on. Usein ihastuminen tuntuukin tapahtuvan silloin, kun sitä vähiten odottaa. Ehkä silloin, kun on jo vähän antanut periksi, että ei ihastu koskaan.

Ihmiset ovat myös hyvin erilaisia. On sellaisia, jotka ihastuvat joka viikko uuteen ihmiseen, ja sitten sellaisia, joille ihastuminen ei tapahdu niin herkästi. Tarvitaan hyvin erityinen ihminen, jotta ihastumista pääsee tapahtumaan. Sinä taidat kuulua tähän jälkimmäiseen porukkaan, eikä siinä ole mitään väärää, erilaista, tai epänormaalia! Se on vain sinun tapasi olla sinä.

Kun on kovin ihastunut, saattaa siitä ihastuksesta puhua valtavasti. Se voi luonnollisesti ärsyttää, jos oma tilanne on kovin erilainen. Kavereille on ihan ok sanoa, että mahtavaa että oot ihastunut, mutta puhutaanko välillä jostain muusta? Aina kaverit ei huomaa itse, että puhuvat vaan ihastuksista. On siis ihan ok huomauttaa ja kertoa, että se tuntuu kurjalta, kun itse ei ole ihastunut. Odottele kuitenkin vain kärsivällisesti, sillä kun se ihastus sitten tulee kohdalle, se varmasti palkitsee ja huomaat että odottaminen on ollut sen arvoista.

Mukavaa syksyn jatkoa!

Oliko vastauksesta hyötyä?