Seksi
Nimimerkki: apuaa

Näin vahingossa kaverin alasti ja kiihotuin siitä, onko se väärin?

Oon poika mut mulla on kaveri joka on tyttö ja olin sen luona ja näin vahingossa kun se riisu vaatteita silleen että näin sen pimpin ja pepun paljaana. Se ei tiedä et näin niin pitäskö mun sanoo sille et näin sen nakuna vai olla ihan hiljaa vaan. Teki kans mieli hieroo pippeliä kotona kun se oli pystyssä kun aattelin sitä mut sit mietin et se on väärin vai onko?

Hei,

Olet ollut tilanteessa, jossa näit yllättäen asioita, jotka koit kiihottavana ja siitä syystä pippeli, eli penis oli pystyssä, koit siis erektion. On ihan tavallista, että niin käy kiihottavissa tilanteissa, ja joskus erektio voi tulla ilman syytäkin etenkin murrosiän alkuvaiheessa, jossa kertomasi iän perusteella olet. Siinä ei siis ole mitään väärää. Vääräksi tilanteen tekisi, jos tahallaan pyrkisit tilanteisiin, joissa näet toisten tietämättä heidän alastomia kehojaan. Kertomassasi tilanteessa niin ei kuitenkaan ollut.

Pohdit, että pitäisikö sinun kertoa tästä tytölle. Voit miettiä, millainen keskusteluyhteys teillä on, ja auttaisiko puhuminen sinua ja tyttöä niin, ettei puhuminen aiheuta hämmennystä tytössä. On ymmärrettävää, että sinua vaivaa kokemasi tilanne, ja haluaisit ehkä kertoa siitä tytölle. Jos koet, että se on oman mielenrauhasi kannalta tarpeellista, voisit vielä miettiä mikä siinä tilanteessa sinua hämmensi, mitä haluat sanoa tytölle ja tapaa, jolla sen kertoisit. Voisit vaikka jutella siitä luotettavan aikuisen kanssa. Jos lähipiirissäsi ei ole sellaista aikuista, voit jutella aiheesta Väestöliiton nuorten seksuaalineuvontachatissa tai Poikien Puhelimen palveluissa, joihin voit olla yhteydessä nimettömästi ja luottamuksella.

Kivaa kevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?