Mieli
Nimimerkki: Appelsiini

Miten tutustua tyttöihin ja löytää rakkaus?

Olen 09 poika haluaisin tutusta johonkin tyttöön mutta en osaa.Olen kokenut rakkautta ennen mutta tyttöystäväni muutti eri maahan ja olemme kavereita haluisin tuntea tunteen uudestaan

Moikka!

Kerroit, että kaipaat rakkauden tunnetta, josta olet saanut jo kokemusta aiemman tyttöystäväsi kautta. Rakastuminen on ihana tunne ja on hienoa kuulla, että olet saanut sen jo kokea! Hienoa myös, että olette pysyneet kavereina entisen tyttöystäväsi kanssa.

Rakkautta ei voi houkutella luokseen, vaan se usein tulee, kun sitä vähiten odottaa. Liika yrittäminen voi lannistaa, joten kannattaa olla avoimin mielin, ilman suuria odotuksia. Usein rakkaus syntyy ystävyyden kautta, joten voisit ensin kokeilla ystävystyä tyttöjen kanssa ja kuulostella sitä kautta, herääkö sinussa muitakin, kuin ystävyyden tunteita. Älä yritä heti löytää rakkautta, sillä se voi säikäyttää jotkin tytöt pois.

Tyttöihin voi tutustua helpoiten koulussa, mutta myös harrastusten tai somen kautta voi löytää uusia tuttavuuksia. Voit hakeutua koulussa välitunneilla kivan tytön lähelle, koittaa esim. koulun ryhmätöissä päästä uuden tytön pariksi tai laittaa viestiä somessa. Jos lähestyminen yksin jännittää, voisitko koettaa tutustua tyttöihin kavereidesi kanssa. Olet onnistunut tutustumaan aiemminkin, joten onnistut kyllä varmasti uudelleenkin.

Rakkauden etsimisessä ei kannata hätäillä, se tulee kyllä aivan varmasti vielä kohdallesi!

Oliko vastauksesta hyötyä?