Seksi
Nimimerkki: Jenna

Miten tehdään kielisuudelma?

Miten tehdään kielisuudelma? Eikö se olekin kaikkein intiimein suudelma?

Moikka!

Kiitos kysymyksestäsi. On luonnollista miettiä etukäteen sitä, mikä olisi oikea/hyvä tapa suudella.  Suutelemiseen ei kuitenkaan ole yhtä ja oikeaa tapaa, eikä edes sellaista, mikä tuntuisi varmasti kaikista hyvältä. Se on asia, jota täytyy vain kokeilla ja harjoitella jokaisen kanssa erikseen.

Paras lopputulos syntyy siitä, että keskustelee kumppanin kanssa siitä, mistä kumpikin pitää ja ei pidä. Merkittävää suutelussa, kuten muussakin kanssakäymisessä on se, että tilanteessa on aidosti läsnä. Kun painatte huulenne yhteen, voitte molemmat kuunnella omia fiiliksiänne: tuntuuko tämä minusta hyvältä? Olenko valmis tähän? Mitä haluaisin vähemmän tai mitä lisää?

Myös suutelemisen aiheuttamista tunteista ja toiveista on hyvä puhua avoimesti toisen kanssa – näin saatte siitä sellaista, mistä molemmat tykkäävät ja keskustelun kautta lähennytte toistenne kanssa entisestään. On hyvä muistaa, että suutelemiseen ei kannata luoda liikaa paineita – sen ei tarvitse olla täydellistä. Se on jokaisella parilla tai eri henkilön kanssa tehtynä hieman erilaista ja ajan kanssa oppii, mikä tuntuu itsestä ja toisesta milloinkin hyvältä.

Myös se, mikä kenestäkin tuntuu intiimeimmältä asialta tehdä, on yksilöllinen asia. Jonkun mielestä se voi olla kielisuudelma, mutta jollekin toiselle se voi olla jotain muuta. Jollekulle intiimeimmältä asialta voi tuntua kädestä kiinni pitäminen tai vaikka tunteista puhuminen tai suukottaminen poskelle. Myös tästä on tärkeä jutella oman kumppanin kanssa.

Mukavaa talvea sinulle!

Oliko vastauksesta hyötyä?