Seksi
Nimimerkki: Veera
Ikä: 9-12v

Miten suuseksiä tehdään?

Moi. Miten suuseksiä tehdään pitääkö käyttää kieltä?

Hei, kiitos kysymyksestä!

Kysymykseesi ei oikeastaan ole yhtä oikeaa vastausta. Lähes samasta asiasta onkin kysynyt myös nimimerkki tuuli. Kuten muissakin seksitavoissa, parhaiten oppii kokeilemalla. Erittäin tärkeää on myös jutella avoimesti seksikumppanin kanssa siitä, mitä kumpikin seksiltä toivovat: mitä saa ja haluaa tehdä tai keholleen tehtävän, ja mitä taas ei.

Jokaisella on oma yksilöllinen tapansa antaa suuseksiä. Se, mikä toimii toiselle, ei aina olekaan toiselle nautinnollista. Jotkut eivät pidä suuseksin antamisesta tai vastaanottamisesta laisinkaan. Mieltymykset selviävät keskustelemalla avoimesti kumppanin kanssa. Ei ole myöskään syytä nolostua, vaikka ei olisi ennen antanutkaan suuseksiä toiselle. Yhdessä kokeileminen voi olla jännittävä, hauska ja kiihottava kokemus. Kun ensimmäistä kertaa antaa suuseksiä, voi kumppanille kertoa, että kyseessä on ensi kerta. Tällöin vastaanottava osapuoli voi kertoa, millaisista asioista tykkää suuseksissä. Toki, jos tämä on molemmille ensi kerta, ei voi tietää mitä odottaa.

Kysyt, pitääkö käyttää kieltä suuseksiä antaessa. Mitään ei pidä tehdä, jollei se itsestä tunnu hyvältä. 😊 Suuseksiä harrastaessa on tärkeä myös muistaa, että seksitaudit tarttuvat myös suuseksissä, minkä vuoksi kondomin tai suuseksisuojan käyttö on ehdottoman tärkeää. Siitä voit lukea lisää täältä.

Oliko vastauksesta hyötyä?