Mieli
Nimimerkki: Jännä ihminen..

Miten kertoa, että tykkää toisesta?

Hei!

Olen 13-vuotias tyttö ja olen ollut ihastunut yhteen poikaan tosi kauan ja olen halunnut mennä kertomaan sille että tykkään siitä mutta en ole uskaltanut.. 🙁 Olen ollut sen kanssa ulkona ja olen halunnut sanoa sille että tykkään siitä..

Tiedätkö mitä teen?

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Ihastuksesta kertominen saattaa tosiaan tuntua jännittävältä. Tykkäämistä ja ihastustaan voi osoittaa monin tavoin, etenkin jos liikutte samoissa piireissä – hymyilemällä, kyselemällä kuulumisia tai rohkeasti ehdottamalla vaikka jotain yhteistä tekemistä. Jos asian suoraan kertominen tuntuu hankalalta, voisitko kertoa ihastuksestasi vaikka viestillä? Se antaa myös ihastuksellesi aikaa miettiä, mitä tunteita kertomasi hänessä herättää. Mitään yhtä oikeaa tapaa kertoa ihastuksesta ei ole, joten kannattaa valita tapa, joka tuntuu sinusta parhaalta. Voit myös pohtia, miten haluaisit, että sinua lähestyttäisiin, jos joku olisi sinuun ihastunut.

Kannustan sinua kertomaan tunteistasi, sillä muutenhan ihastuksesi ei saa koskaan tietää, mitä häntä kohtaan tunnet. Ihastuksesta kertominen on rohkeaa, sillä koskaan ei voi tietää, miten toinen reagoi. Mikäli tunteesi eivät saisi vastakaikua, muistathan, ettei vika ole sinussa. Lähes jokainen tulee jossain vaiheessa elämää torjutuksi, koska aina tunteet ja toiveet eivät kohtaa. Torjutuksi tulemisen pelosta ei kannata jättää kuitenkaan asiaa kertomatta. Parhaimmassa tapauksessa ihastus on molemminpuolista 😊 Ja jos näin ei ole, niin saitpa sen ainakin selville ja voit olla ylpeä itsestäsi, kun uskalsit kertoa omista tunteistasi.

Tsemppiä!

Oliko vastauksesta hyötyä?