Seksi
Nimimerkki: Eetu

Miten herkkää terskaa voisi totutella kosketukseen?

Hei. Miten pippelin päätä voisi alkaa totutella erilaisiin kosketuksiin? Se on minulla niin tuntoherkkä, että itsetyydytys on tehtävä tosi hellästi. Ja pesuissa veden on oltava juuri oikean lämpöistä. Lämmin vesi tuntuu ihanalta, ja nautin iltasuihkussa siitä. Kuinkahan pippeli reagoi tytön kosketukseen? Onko se noloa, jos siemensyöksy tulisi heti ensimmäisellä kielen kosketuksella?

Moi ja kiitos kysymyksestäsi!

On täysin normaalia, että pippelin pää, eli terska, on herkkä. Terska on esinahan ohella koko kehon tuntoherkimpiä alueita.

Säännöllinen itsetyydytys ja terskan koskettelu voi vähentää terskan herkkyyttä, eli totutteleminen kosketuksiin tapahtuu kosketuksen avulla. Myös kondomin käyttö voi auttaa. Terskan koskettelu oikealla tavalla tuottaa yleensä suurta nautintoa, joten sitä kannattaa harjoitella, mikä tuntuu itsestä parhaalta.

Ensimmäinen kerta ja toisen ihmisen kosketus ovat jänniä asioita, johon ihmiset reagoivat eri tavalla. Joskus jännitys voi vaikeuttaa erektion saantia ja joskus siemensyöksy voi tulla melkein heti. Joskus eka kerta on täynnä tilanteita, jotka voivat tuntua nololta tai kiusalliselta. Nekin kuuluvat asiaan ja seksin opetteluun. Niissä ei ole mitään noloa, vaikka tilanne saattaa nolottaa. Seksin oppii vain tekemällä, oli se minkälaista tahansa. Tärkeintä on muistaa keskustella asioista avoimesti seksikumppanin kanssa, sitten kun seksi on ajankohtaista.

Lue lisää seksistä ja ekasta kerrasta Fressiksestä.

Kivaa kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?