Mieli
Nimimerkki: Hopeasulka
Ikä: 9-12v

Mitä tehdä, kun on ihastunut kahteen poikaan?

Olen ihastunut kahteen poikaan. Toiseen netistä ja toiseen irl. Molemmat on ihania ja olen hyvissä väleissä heidän kanssa. Tiedän myös että netti-ihastukseni on 13 eikä esim. 67. Mitä teen heidän kanssaan? Haluaisin seurustella jo nyt

Heippa Hopeasulka,

Kiva kuulla, että olet ihastunut! Ihastuminen on ihana tunne, joka piristää arkea!

Joskus saatamme ihastua useampaankin henkilöön yhtä aikaa, sekin on tavallista. Aina ihastumisen ei tarvitse kuitenkaan johtaa mihinkään, vaan siitä voi nauttia ilman sen suurempia suunnitelmia. Toki ymmärrän, että haluat alkaa seurustelemaan jo nyt.

Ennen seurustelusuhteeseen ryntäämistä, kannustaisin sinua tutkimaan hetken tunteitasi. Seurustelu vaatii, että teet päätöksen kumman kanssa aloitat suhteen. Jos päätöksen tekeminen on hankalaa, on seurustelun aloittaminen todennäköisesti liian aikaista. Kannustaisin sinua myös miettimään, miksi haluaisit jo seurustella?

Yksin seurustelupäätöstä ei tietenkään voi tehdä. Seurustelusta kysyminen on usein jännittävää, jos ei tiedä vastapuolen tunteista etukäteen. On kuitenkin hyvä kysyä asiasta suoraan. Aina vastapuoli ei tunne samalla tavalla sinua kohtaan ja siihenkin on hyvä varautua. Joskus tunteet eivät vain kohtaa, eikä siihenkään välttämättä ole mitään sen erityisempää syytä. Parhaimmassa tapauksessa ihastuksesi kuitenkin tuntee sinua kohtaan samoin – se selviää vain kysymällä! 😊

Vastapuolen tunteista kysymisellä voi olla vaikutus myös kaverisuhteeseen, joten kannattaa harkita asiaa myös siltä kannalta. Joskus tunteet kestävät pidempään, toisinaan lyhyemmän aikaa. Voi olla hyvä odottaa useampi kuukausi ennen kuin kysyy toisen tunteista. Sillä voi turvata ystävyyssuhteen pidemmäksi aikaa! Kysymistä kannattaa odottaa ainakin sen verran, että sinulle itsellesi selviää se, kummasta pidät enemmän ja kumman kanssa haluaisit seurustella.

Tsemppiä tilanteeseesi ja kärsivällisyyttä tunteiden tutkiskeluun! 🙂

Oliko vastauksesta hyötyä?