Seksi
Nimimerkki: seksi 11. v

Mitä tehdä kun haluaisi kovasti yhdyntäseksiä?

Moi! Olen 11 vuotias ja todella kiinnostunut yhdyntäseksistä. Minulla ei ole poikaystävää, enkä tiedä mitä pitäisi tehdä. Pitäisikö hankkia poikaystävä vai seksileluja? Tungen silloin tällöin oman sormeni sisälleni. Mulla on jo murrosikä mutta menkat ei ole vielä alkaneet

Hei, kiitos kysymyksestä!

On tavallista, että mielenkiinto seksiä kohtaan heräilee ihmisillä eri ikäisenä. Voi olla, että moni 11-12 vuotias ei kuitenkaan ole vielä tämän ikäisenä valmis harrastamaan yhdyntäseksiä, vaikka olisikin seurustelusuhteessa. Alkuun hyvältä voi tuntua ihan vain viettää aikaa toisen kanssa, pitää kädestä tai halata.  Kuvaat, että haluaisit kovasti yhdyntäseksiä. Osaatko arvioida, mistä voimakas halu kumpuaa juuri nyt?

Seksilelujen ostamisessa ei ole ikärajaa, mutta nettitilauksiin tarvitaan usein pankki- tai luottokortti. Omaa kehoa voi hyväillä monin tavoin myös ilman seksin apuvälineitä. Kuvaat, että oletkin jo kokeillut laittaa sormen sisällesi ja tämä onkin turvallinen tapa tutustua omaan kehoon. Voit lukea lisää itsetyydytyksestä Fressiksestä.

Murrosikä voi lähteä käyntiin jo 11 vuoden iässä, mutta muutokset kehossa ja tunne-elämässä jatkuvat vielä pitkälle nuoruuteen. Muutoksia tapahtuu toki kehossa, mutta myös aivoissa ja mielialoissa. Sen vuoksi ei kannata kiirehtiä asioissa, vaikka ajatukset juuri tällä hetkellä tuntuisivakin oikeilta ja hyviltä. Kannustaisin sinua nauttimaan seksistä vielä itsetyydytyksen muodossa ja tutustumaan kivoihin poikiin rauhassa ensin muilla tavoin.

Jos haluat jutella aiheesta vielä lisää, voit ottaa yhteyttä Väestöliiton nuorten seksuaalineuvontachatiin tai MLL:n lasten ja nuorten chatiin.

Oliko vastauksesta hyötyä?