Seksi
Nimimerkki: Ööö
Ikä: 13-15v

Mitä tehdä jos penis on erektiossa kaareva?

Pystyykö penistä hoitaa kotikonstein jos se on taittuu erektiossa vasemmalle ja pitääkö näyttää sairaalassa tai jossain?

Moikka!

Kerrot, että peniksesi taittuu erektiossa vasemmalle, ja olet ilmeisesti asiasta huolissasi, koska kysyt siihen hoitokeinoja.

Ei kuitenkaan hätää, on täysin normaalia, että penis kaareutuu johonkin suuntaan. Vain harvoilla penis on täysin suora. Penis muuttaa hyvin paljon muotoaan erektiossa, kun kiihottuessa paisuvaiskudokseen kertyy verta ja penis kovettuu. Tämän vuoksi erektiossa olevan peniksen kaarevuus on usein helpommin nähtävissä.

Jos sinulla ei tunnu peniksessä kipua, tai ole mitään muitakaan oireita, kuten vaikeutta virtsata tai saada erektiota, en usko sinulla olevan syytä huoleen. Näin ollen asiaa ei siis myöskään tarvitse hoitaa mitenkään tai hakeutua siitä lääkäriin. 😊 Toki jos sinua kovasti mietityttää penikseen tai muuten esimerkiksi murrosiän kehitykseen liittyvät asiat, on niistä hyvä käydä juttelemassa esimerkiksi kouluterveydenhoitajan kanssa. Voit halutessasi jutella aiheesta lisää myös Väestöliiton seksuaalineuvontachatissä.

Oliko vastauksesta hyötyä?